Ariana Grande nas je ovih dana na svojim društvenim mrežama obaveštavala da novi singl “Boyfriend” stiže danas, 2. avgusta. Spot je ugledao svetlo dana, a verujemo da ste ga i vi videli već nekoliko puta, jer za nepunih 8 sati od objavljivanja ima već preko 5 miliona pregleda.

Ari se u spotu za numeru “Boyfriend, koji snimila je u saradnji sa pop duom Social House kojeg čine Michael “Mike” Foster i Charles “Scootie” Anderson, koji su ujedno producirali njena megahitove “thank u, next” i “7 Rings”, nalazi u nedefinisanoj ljubavnoj vezi.

U novom video spotu, Ari i Social House provode se na zabavi u maštovitom dvorcu, pretvarajući se da nisu zajedno, ali njih dvoje su ipak… nekako … Pa, komplikovano je.

„Znam da smo toliko komplikovani / Ali, mi smo tako očarani, to je ludo / ne mogu da imam ono što želim, ali ni ti“, peva Ari, a glas Social House obojen emocijama odjekuje u pozadini.

„Ti nisi moj dečko“, Ari peva u refernu. „A ja nisam ni ja tvoja devojka / ali ti ne želiš da viđam nekog dugog / i ja ne želim da ti viđaš druge.“ Na zabavi flertuju sa drugima, postaju ljubomorni i na kraju sva potiskivanja i izbegavanja dovode do velikih problema, pa čak i fizičkog obarčuna.

Pevačica je na Twitteru sa svojim fanovima razgovarala o temi pesme – za koju je rekla da je uobičajena među ljudima koje poznaje.

„Ljudi žele da osećaju ljubav, ali ne žele da definišu svoju vezu i imaju poteškoća da se potpuno posvete ili veruju ili sebi dopuste da u potpunosti vole nekoga. Čak iako to žele. “

„Želeli smo da napravimo nešto ohrabrujuće što obuhvata taj osećaj straha da napravite taj skok i da verujete nekome, jer se plašite da ne budete povređeni ili se osećate kao da nećete biti dovoljni toj osobi“, nastavila je. „Ali i kako je kada osećate neverovatnu simpatiju prema nekome.“

Pevačica, koja bi ovog vikenda trebala biti headliner na festivalu Lollapalooza, je u roku od šest meseci, izbacila dva albuma: avgustu 2018 „Sweetener“ i februaru 2019. „thank u, next“. „Boyfriend“ je njen drugi singl ove godine koji se ne nalazi ni na jednom albuma ove godine, nakon kolaboracije sa Victoriom Monét na pesmi „Monopoly“.

Ali Ariana Grande ne staje i ove godine stiže još muzike sa njenim potpisom – ona je producent koprodukcije soundtracka za nadolazeće film „Charlie’s Angels“, a otpevala je i zajedniču pesmu sa Miley Cyrus i Lanom Del Rey. Film bi trebalo da stigne u bioskope u novembru.

A mi za vas imamo veliko iznenađenje! U saradnji sa Universal Music Serbia danas vam poklanjamo albume „Sweetener” i  „thank u, next”.

Kako do poklona? Za početak zapratite nas na Instagramu jer vas sve informacije očekuju tokom dana tamo!