Pesma „Abu Dhabi" koju izvodi Ajs Nigucci najtraženija ovih dana

Pesma „Abu Dhabi“ koju izvodi Ajs Nigucci najtraženija ovih dana

Bez pompe i posebne najave pesma „Abu Dhabi“ odjeknula je sajber prostorom toliko jako da je uzdrmala dobar deo novokomponovane trep scene koja je tako doživela da postane zarobljenik sopstvene klopke.

Ajs Nigrutin, član nadaleko čuvenog hip-hop trija Bad Copy, snimio je singl pod modifikovanim pseudonimom Ajs Nigucci. U ovom izdanju Ajzak je ušao u ulogu nekog od likova koji svakodnevno defiluju digitalnim muzičkim platformama, štancujući muziku za jednokratnu upotrebu. Singl „Abu Dhabi“ sumirao je sve što u glavi slušaoca ostaje nakon jedne takve „muzičke seanse“ i složićete se Ajs je apsolutno poentirao.

Jednostavno sam hteo da uradim pravi rep. Godinama radim fake rap pa sam odlučio da se pridružim samom vrhu srpskog hip-hopa. Vežbam ovu stvar da je izvodim na plejbek, što nije baš lako,“ u svom maniru izjavio je Ajs Nigucci.

Evrovizijsko trajanje ovog (anti) trep hita, u Ajsovom adekvatnom izvođenju, podsetiće na najurnebesnije trenutka „Letećeg cirkusa Montija Pajtona“. Svaka sličnost sa stvarnim događajima i ličnostima je – namerna.