Kompanija Lilly Drogerie i brend Syoss pokrenuli su akciju „Lilly & Syoss Vas vole i misle na Vas“ u trajanju od 1. avgusta do 4. septembra. Tokom pomenute akcije svi kupci imaće priliku da kupovinom u Lilly drogerijama ostvare popust od čak 30 odsto na sve Syoss proizvode.

Početak akcije svečano je obeležen u Lilly drogeriji u Ada Mall-u u prisustvu brojnih zvanica. Tom prikom, svi prisutni mogli su da čuju korisne savete našeg poznatog frizera Mister X-a o tome kako se pravilno neguje kosa, kao i tajne očuvane i zavodljive kose naše talentovane glumice Marine Ćosić.

Lilly & Syoss Vas vole i misle na Vas

Lilly & Syoss Vas vole i misle na Vas

Mister X i Marina Ćosić su istakli da zahvaljujući Syoss preparatima može da se postigne dubinsko obnavljanje kose uz profesionalnu negu, kao i da njihova revolucionarna formula čini kosu mekom i svilenkastom na dodir čak i posle različitih tretiranja.

Kao još jedan deo zajedničke akcije, kompanije Lilly Drogerie i Henkel donirale su deo pazara koji je prikupljen tog dana vrtiću „Bajka“ u Knjaževcu. Izdvojena novčana sredstva biće korišćena za nabavku svih neophodnih stvari za decu u narednom periodu, sa posebnim akcentom na poboljšanje higijenskih i drugih uslova za njihov boravak.

Lilly Drogerie će u saradnji sa dugogodišnjim partnerima do kraja novembra nastaviti da organizuje slične akcije i nagrađuje svoje verne potrošače, ali i pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.