Došlo je vreme za još jednu sezonu u Salvatore School for the Young and Gifted. Hope, Landon, Alaric i ostali omiljeni vampiri, veštice i vukodlaci vratiće se novoj sezoni serije „Legacies“, a fanovi se već pitaju u kom smeru će ići radnja.

Evo šta sve treba da znate o sezoni 2 serije „Legacies“ koja je kod nas prevedena kao „Potomci“ i prikazivana je na kanalu HBO.

Da li će biti novih glumaca u drugoj sezoni?

Itekako! A jedan od njih je Thomas Doherty, koga svi znamo iz serijala „Descendants“, kao potencijalna nova Lizziena ljubav! Takođe, u školi će se pojaviti i novi vampir koji će biti veoma poznat „The Vampire Diaries“ fanovima.

Da li će biti kamea iz „The Vampire Diaries“ i „The Originals“?

Fanovi se uvek obraduju prethodno poznatim likovima. Iako kreatori serije nisu najavili pojavljivanja specijalnih gostiju, svakako može da se desi da se pojave neki likovi iz „The Originals“.

Šta je sve novo u Salvatore School for the Young and Gifted?

Šta je sve novo u Salvatore School for the Young and Gifted?

Hope će biti zaglavljena u Malivoreu.

Na početku sezone, Hope je zaglavljena u Malivoreu iz koga nastoji da utekne. Ovo takođe znači i da je se niko još uvek ne seća, što će predstavljati problem za neke likove, pogotovo Landona. Međutim stvari neće biti lake ni za Hope, jer će tokom svog boravka u drugoj dimenziji morati da se suoči sa svojim najvećim strahovima.

Ljubav je u vazduhu.

Šta bi srednja škola bila bez ljubavnih trouglova, krahova i drame?

Kada počinje emitovanje druge sezone „Legacies“?

Serija će ići četvrtkom od 20h. A prva epizoda će se prikazati 10. oktobra.

Foto: Miller Mobley/The CW