Gotovo pola veka, Hello Kitty zauzima važno mesto u pop kulturi. Ne samo da je ona jedan od najomiljenijih likova na svetu, ona je takođe ironična, nostalgična, i, nesumnjivo, kul kulturna ikona.

Kolekcija LEVI’S & HELLO KITTY stiže u Ušće

Zato je, povodom 45. godišnjice ovog popularnog imena, legendarni brend Levi’s udružio snage sa matičnom kompanijom– Sanrio, u  cilju kreiranja limitirane kolekcije Levi’s x Hello Kitty  za žene i devojčice. “Hello Kitty x Levi’s? Mislim da će nam biti potrebna nova reč za slatko,“ rekao je Jonathan Cheung, Viši potpredsednik za inovacije u dizajnu Levi’s brenda.

Kolekcija LEVI’S & HELLO KITTY stiže u Ušće

Kolekcija je inspirisana streetwear estetikom i nudi širok asortiman majica, topova, dukseva i, naravno, denim modela, ukrašenih popularnim japanskim simbolima. Ključni komadi: Levi’s Baggy Overalls, Dad Trucker i Unbasic Hoodie ukrašeni su printom prepoznatljive mace. Klasični modeli obogaćeni su logomaničnim aplikacijama, čime se postiže nostalgija, povezanost sa brendom i emotivni momenat, koji čini ovo partnerstvo savršenim. Dva omiljena, ikonična imena spajaju snage i kreiraju nešto potpuno novo.

Kolekcija LEVI’S & HELLO KITTY stiže u Ušće

“Ovo su globalni brendovi, koji imaju uticaj kako na modu, tako i na kulturu,” rekla je Maureen  Bergmueller, Viši potpredsednik za marketing i razvoj brenda kompanije Sanrio, Inc. “Naše ograničeno izdanje predstavlja miks dva ikonična imena i duge istorije, dok Hello Kitty daje “slatku” notu klasičnom Levi’s stilu. Uzbuđeni smo zbog saradnje sa ovim legendarnim brendom i drago nam je da baš uz Levi’s slavimo 45. rođendan kultnog brenda i to sa stilom.”

 

View this post on Instagram

 

Cute at every angle. Levi’s® x @hellokitty . Get camera friendly in-store today and online on 08.01.

A post shared by Levi’s (@levis) on

Limitirana serija kapsule LEVI’S x HELLO KITTY biće dostupna isključivo u prodavnici LEVI’S u Ušće shopping centru.