Madelaine Petsch je, kao i mnoge zvezde danas, imala napade panike i bila pod velikim stresom. Pogotovo dok je nastojala da se izbori za svoju slavu i dok nije dobila ulogu Cheryl Blossom u seriji „Riverdale“.

U intervjuu za magazin Nylon, čiju avgustovsku naslovnicu krasi, 24-godišnja glumica podelila je sa čitaocima  kako je njoj terapija pomogla da prebrodi anksioznost.

„Imala sam baš strašne napade panike pre no što sam dobila ulogu u Riverdaleu. Potom sam bila pod velikim stresom tokom snimanja, ali sam sve to uspela da rešim uz pomoć profesionalnog mentalnog terapeuta.“ rekla je mlada glumica.

Ako ima loš dan, Madelaine Petsch kaže da se za pomoć obrati svojoj koleginici iz serije „Riverdale“, Camili Mendes.

„Mentalno zdravlje je za mene najbitnija stvar i drago mi je što su mnoge moje koleginice iz serije govorile o tome otvoreno“, ističe YouTuberka. „Ako imam loš dan i osećam se kao da me anksioznost guši, jednostavno pozovem Cami (la Mendes) i odem ću do nje, a zatim jedemo sušene kajsije  i razgovaramo o svim mojim problema sve dok ih ne rešimo. “

Madelaine takođe šalje poruku svojim fanovima, deleći sa njima ono što je tokom godina naučila o ideji savršenstva.

„Mislim da perfekcionizam i umetnost ne mogu biti u istoj rečenici, ali nisam toga bila svestan kad sam započinjala karijeru … Mislim da sam bila u fazonu moj život mora da bude savršen. Ali vremenom sam shvatila da ničiji život nije savršen „, kaže zvezda „Riverdale!. „Moj život sigurno nije ni blizu savršenstva. Nema takve stvari kao savršena umetnost i umetnik.“

Foto: © 2017 The CW Network, LLC. All Rights Reserved