U kakvim se cipelama ti najbolje osećaš? Da li više voliš da nosiš štikle ili si više u fazonu baletanki? Obuća koju najradije nosiš, otkriva ponešto o tvom karakteru, a mi ti pomažemo da saznaš šta cipele koje voliš da nosiš govore o tebi…

Voliš štikle – ti si kraljica samopouzdanja!

Ti jednostavno prštiš od samopouzdanja. Čim staneš na svoje omiljene štikle, osećaš dodatnu dozu energije kojom odmah zaraziš sve oko sebe! Momci te žele, a devojke su ljubomorne na tebe!

Japanke su ti najomiljenije – ti si kraljica opuštenosti!

Ti si baš flegma. Svaki je dan za tebe praznik i najbolje se osećaš na plaži. Voliš slobodu, kako za sebe tako i za svoja stopala. Momcima se sviđa tvoja ležernost, ali i pogled na tvoje fino uređene nožne prstiće…

Baletanke su uvek tvoj izbot – ti si kraljica slatkica!

Ti si prava slatkica. Noseći baletanke odaješ utisak nevinosti i šalješ dobru energiju. U tebi svako vidi dobru drugaricu, ali želiš li nešto više, odluči se katkad za neku smeliju kombinaciju!

I leti nosiš čizme – ti si kraljica zabave!

Nosiš li najradije čizme, čak i u ovo letnje doba, ti si superzabavna! Uvek znaš gde je u gradu najzanimljivije i na koju se žurku isplati otići. Čak i oni koji ne prate trendove uočavaju koliko si trendi i cool!

A kakve cipele ti najviše voliš da nosiš?

Designed by brgfx / Freepik