Najbolja žurka ovog vrelog leta zakazana je za 15. avgust, kada u bioskope stiže urnebesna komedija „DOBRI MOMCI“ (GOOD BOYS)!

Poznat vam je osećaj treme pred prvi poljubac? Ne znate da se ljubite a pozvani ste na žurku? Spremni ste za masne fote ili želite da se podsetite tog osećaja? Ne propustite film koji će vas zabaviti, nasmejati do suza i zauvek u vama sačuvati tinejdžera kome misli idu samo u jednom pravcu a usput mu se dešavaju nerealno lude stvari.
Nije lako biti šestak. A koliko je život komplikovan u tom uzrastu, videćete u ovom filmu.

Nakon što je pozvan na svoju prvu žurku gde će biti ljubljenja, dvanaestogodišnji Maks počinje da paniči, jer ne ume da se ljubi. U želji da se istakne, Maks i njegovi najbolji drugovi Tor i Lukas, odlučuju da uzmu dron Maksovog tate, koji Maks ne sme ni da pipne, kako bi špijunirali komšije tinejdžere koji se ljubakaju. Ali, kad stvari krenu nezaustavljivo loše, dron će biti uništen. U očajničkom pokušaju da ga poprave pre nego što se Maksov otac vrati kući, momci beže iz škole i upuštaju se u avanturu epski loših odluka u koje spadajKoliko loš može biti jedan dan? Saznajte u urnebesnoj komediji “DOBRI MOMCI”, o šestacima kojima uopšte nije lako.

DOBRI MOMCI (GOOD BOYS)

U bioskopima od 15. avgusta 2019.

Režija: Gene Stupnitsky

Uloge: Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon, Molly Gordon, Lil Rel Howery, Will Forte

Scenario: Lee Eisenberg & Gene Stupnitsky

Žanr: Komedija

Studio: Universal Pictures

Od 15. avgusta zabava je zagarantovana uz film „DOBRI MOMCI“ u bioskopima:  Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture Čačak, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Mladenovac, Centar za kulturu Lazarevac, Centar za kulturu Požarevac, Dom kulture Trstenik, Kulturni centar Novi Pazar, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City Podgorica, Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat.

KAKO DA OSVOJITE KARTE?

Taramount film je rešio da vas obraduje i zato delimo 2×2 karte za četvrtak, 15.8. u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 20:20h.

Odgovori tačno na postavljena pitanja!

1) Koji je poznati komičar producent filma DOBRI MOMCI?
A) Set Rogen (Seth Rogen)
B) Adam Sendler (Adam Sandler)
C) Džejson Bejtmen (Jason Bateman)

2) Koji razred pohađaju glavni akteri komedije DOBRI MOMCI?
A) šesti
B) sedmi
C) peti

Odgovore sa svojim podacima (ime, prezime, godište, grad) pošaljite nam u inboks naše FB strane!

BUDITE BRZI I SREĆNO!