Iako su se prošle jeseni venčali u Njujorku kod matičara, Justin i Hailey Bieber još nisu imali crkveno venčanje, a svi nestrpljivo čekaju da se par oglasi po tom pitanju.

Ceremoniju su morali da odlažu tri puta i to nakon što su već poslali pozivnice jer datumi nisu odgovarali svim zvanicima. Ali sada su napokon odredili novi datum, koji je bliže nego što možete da zamislite.

Naime, kako piše TMZ, par će se u crkvi venčati u septembru, odnosno sledećeg meseca, ali nisu još otkrili tačan datum. S obzirom na to da je godišnjica njihovog civilnog venčanja 13. septembra, nagađa se kako bi mogli odabrati upravo taj datum i za crkveno venčanje. Izvor blizak paru je otkrio za tabloid i da će pozivnice za venčanje zaljubljeni par poslati tokom sledeće nedelje.

 

View this post on Instagram

 

The Biebers

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

A bračni život, čini se, jako prija Justinu i Hailey, barem ako je suditi prema njihovim objavama na društvenim mrežama posvećenima jedno drugom.

 

View this post on Instagram

 

Vacation ✅

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Jus je baš proteklog vikena nahvalio svoju suprugu na Instagramu uz galeriju njenih fotografija.

„Sa svakim danom se sve više zaljubljujem u tebe. Ti si najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Bio bih izgubljen bez tebe“, napisao je Justin, a Hailey mu je komentirala da je on njen najbolji prijatelj. Preslatki su, zar ne?

Nadamo se da ovoga puta neće morati da pomeraju venčanje jer smo već nestrpljivi da konačno vidimo Hailey u venčanici.

Foto: Instagram