Jus objavio fotku sa Hailey od pre 10 godina, bukirali hotel samo za sebe!

Iako su se u opštini venčali u septembru prošle godine, sada su Justin Bieber i Hailey Baldwin odlučili da naprave veliko slavlje i pravo venčanje u jednom hotelu u Južnoj Karolini, gde su bili oni i njihovi prijatelji i porodica. Njih dvoje su odlučili da bukiraju ceo jedan hotel za sebe, kako bi što više uživali.

Vlasnik hotela dobiće veliki novac od Jusa, ali postoji mnogobrojni problem za sve one koji su mesecima unapred bukirali ovaj hotel – neće moći da koriste spa centar, bazen i jedan od restorana u hotelu. Ti ljudi će moći da nadoknade te povoljnosti time što će dobiti neke besplatne obroke i alternativne rezervacije za neke druge datume.

Ali ni to nije sve – Jus je na Instagramu objavio fotografiju gde su Hailey i on zajedno. To ne bi bilo ništa čudno da ta fotografija nije iz 2009. godine, a u opis je stavio: “Moja žena i ja. Tada je sve počelo.“

View this post on Instagram

My wife and I :) where it all began

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Sigurno znate da je Justin u tom periodu bio sa Selenom Gomez, što je izazvalo brojne komentare, a mi čekamo da vidimo šta će se dalje desiti.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram