Taramount poklanja 3×2 karte za film “Dora i izgubljeni Zlatni grad”!

Da li ste se uželeli pravih avanturističkih filmova? Mi jesmo, i zato vam predlažemo da obavezno pogledate ostvarenje “Dora i izgubljeni Zlatni grad” koje je stiglo u naše bioskope. A sjajna vest je da su prijatelji iz distributerske kuće Taramount rešili da vas obraduju i podele  3×2 karte za ovu sjajnu porodičnu avanturu!

Provodeći većinu života u istraživanju džungle sa svojim roditeljima, ništa nije moglo da pripremi Doru (Izabela Moner) za njenu najopasniju avanturu ikada – srednju školu. Naviknuta na izazove, Dora ubrzo predvodi Čizmicu (svog najboljeg druga, majmuna), Dijega (Džef Valberg), misterioznog stanovnika džungle (Euhenija Derbeza) i grupu tinejdžera, u živopisnu pustolovinu spašavanja njenih roditelja (Eva Longorija, Majkl Penja) tokom koje mora da reši neverovatnu misteriju o izgubljenom zlatnom gradu. 

Režija: James Bobin

Uloge: Isabela Moner, Eugenio Derbez, Michael Peña, Eva Longoria, Adriana Barraza, Temuera Morrison, Jeff Wahlberg, Nicholas Coombe, Madeleine Madden, Danny Trejo

Scenario: Nicholas Stoller, Matthew Robinson

Žanr: Porodična avantura

Kao što smo već napisali Taramount film vam poklanja 3×2 karte za ovaj film, a ukoliko ih želite, odgovorite nam na nagradno pitanje na Instagramu u komentarima objave koju vidite ispod! Dobitnike ćemo objaviti do ponedeljka, a projekcija filma je u utorak, 1. oktobra u bioskopu  Tuckwood u BEOGRADU u 16.15!

 

View this post on Instagram

 

?VODIMO VAS U BIOSKOP ? Provodeći većinu života u istraživanju džungle sa svojim roditeljima, ništa nije moglo da pripremi Doru (Izabela Moner) za njenu najopasniju avanturu ikada – srednju školu. Naviknuta na izazove, Dora ubrzo predvodi Čizmicu (svog najboljeg druga, majmuna), Dijega (Džef Valberg), misterioznog stanovnika džungle (Euhenija Derbeza) i grupu tinejdžera, u živopisnu pustolovinu spašavanja njenih roditelja (Eva Longorija, Majkl Penja) tokom koje mora da reši neverovatnu misteriju o izgubljenom zlatnom gradu. @taramount.film vam poklanja 3×2 karte za film „Dora i izgubljeni Zlatni grad“, projekcija je u utorak, 1. oktobra, u BEOGRADU u bioskopu Tuckwood u 16.15h! Ukoliko želite karte za ovaj film, u komentarima nam napišite tačan odgovor na nagradno pitanje: Kako se zove Dorin najbolji drug koji se pojavljuje i u filmu DORA I IZGUBLJENI ZLATNI GRAD? A) Lisac kradljivac (Swiper) B) Čizmica (Boots) C) Alejandro #superteenrs #doraiizgubljenizlatnigrad #vodimovasubioskop #giveawaysrbija #darivanjesrbija #giveaway #poklonizavas #130danainstagrama

A post shared by Super Teen (@superteen.rs) on