Da predahnemo još malo uz neki dobar roman, šta kažete na to. Nadamo se da vam se dopada ideja jer vam danas predstavljamo i poklanjamo još jedno izdanje iz YA Vulkan edicije. Reč je o romanu „Neke devojke su takve“ koji potpisuje kanadska autorka Kortni Samers. Rođena je 1986. godine u Ontariju, a debi roman Cracked Up to Be objavila je 2008. godine. Njene knjige se uglavnom bave problemima sa kojima se susreću tinejdžeri, a dosad je osvojila mnogobrojne nagrade i priznanja zadosadašnji književni rad. Trenutno živi i radi u Kanadi.

Vulkan izdavaštvo i Super Teen poklanjaju roman „Neke devojke su takve“

Kortni Samers „Neke devojke su takve“

ILI SI NEKO, ILI SI NIŠTA.

U Halovelskoj srednjoj školi, sve devojke maštaju o tome da pripadaju Strašnoj petorci, najpopularnijim devojkama. Redžina Afton je nekada bila jedna od njih, a onda su počele da kruže glasine o tome kako je izdala najbolju drugaricu. Ako Redžina nije kriva, onda je istina mnogo strašnija nego što iko može da zamisli.

JA SAM BILA NEKO.

Utehu pronalazi u Majklu Hejdenu, dečaku sa tragičnom prošlošću, koga je nekada maltretirala. Prijateljstva nikada se ne sklapaju lako sa nekadašnjim neprijateljima, ali se Redžina iskreno trudi da se iskupi i shvata da bi Majkl mogao biti nešto više od prijatelja. Ako ih pretnje Strašne petorke prethodno ne unište…

Kao što smo naveli na početku ovog teksta, spremili smo vam i poklone. U saradnji sa prijateljima iz izdavačke kuće Vulkan izdavaštvo za vas imamo dve knjige Kortni Samers  — „Neke devojke su takve“

Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i odgovorite tačno na pitanje – „U kome Redžina Afton prolanazi utehu?”. Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 28. avgusta u 21 čas, a imena dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.