Znamo da je počelo drugo polugodište, ali verujemo da ćete naći vremena da predahnete od školskih obaveza uz neki dobar roman. Zato vam danas, prvog dana febuara, meseca u kome je nastao portal Super teen, predstavljamo i poklanjamo jedno sjajno izdanje iz YA Vulkan edicije. Reč je o romanu „Sejdi“ koji potpisuje kanadska autorka Kortni Samers. 

Vulkan izdavaštvo i Super Teen poklanjaju roman Sejdi

AKO SI TAMO NEGDE, MOLIM TE, JAVI MI SE.

Sejdin život nije lak i jedinu utehu pronalazi u mlađoj sestri Meti. Međutim, kada policija pronađe Metino beživotno telo, čitav njen svet nestaje u jednom trenu. Nakon traljave policijske istrage, ona donosi odluku da uhvati nemilosrdnog ubicu i kreće u potragu prateći neke sitne i neuočljive tragove.

JER NE BIH MOGAO DA PODNESEM DA JOŠ JEDNA DEVOJKA NESTANE.

Kada radijski novinar Vest Makraj načuje životnu priču o dve sestre u lokalnoj benzinskoj pumpi, postaje opsednut slučajem nestale devojke. Započinje sopstvenu emisiju kroz koju prati njeno putovanje, pokušavajući da otkrije šta se tačno desilo i sa nadom da će je pronaći pre nego što bude prekrasno.

Kortni Samers je kanadska autorka. Rođena je 1986. godine u Ontariju, a debi roman Cracked Up to Be objavila je 2008. godine. Njene knjige se uglavnom bave problemima sa kojima se susreću tinejdžeri, a dosad je osvojila mnogobrojne nagrade i priznanja za dosadašnji književni rad. Trenutno živi i radi u Kanadi, A roman Sejdi je drugi koji je objavilo Vulkan izdavaštva. Pre ovog dela, objavili su knjigu „Neke devojke su takve“.

Kao što smo naveli na početku ovog teksta, spremili smo vam i poklone. U saradnji sa prijateljima iz izdavačke kuće Vulkan izdavaštvo za vas imamo dve knjige Kortni Samers  — „Sejdi“.

Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i odgovorite tačno na pitanje – „Kako se zove novinar opsednut slučajem nestale devojke?”. Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 4. februara u 21 čas, a imena dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.