Znate da smo fanovi Avon kozmetike i ostalih proizvoda koji se nalaze u njihovoj ponudi, a od danas su u ponudi sjajni noviteti –  novi Attraction Desire mirisi u setovima za nju i njega, a kako se bliži 14. februar i Dan zaljubljenih, eto sjajne ideje šta da poklonite svojoj voljenoj osobi!

Attraction Desire – Set za nju, 1.899 din

U setu se nalaze Attraction Desire parfem, losion za telo i mini miris, a oduševiće vas miris privlačne i zavodljive kombinacije trešnje, arapskog jasmina i ambre.

Attraction Desire – Set za njega, 1.899 din

U setu se nalaze Attraction Desire toaletna voda za njega i kupka za kosu i telo, a mirisna nota je strastvena i intenzivna kombinacija trešnje, korena irisa i ambre.

Avon kolekciji nijansi kultne 5 u 1 Lash Genius maskare, uz klasičnu crnu i braon, pridružene su i tri nove genijalne nijanse:

  • Emerald – tamno zelena maskara koja savršeno pristaje smeđim očima, 599 din
  • Navy – tamno plava za plave oči, 599 din
  • Aubergine – tamno ljubičasta koja idealno ističe zelene oči, 599 din

Avon nam predstavlja i Blush & Glow paletu. Rumenilo, bronzer i hajlajter u jednoj paleti! – 6 fantastičnih nijansi sa mat i svetlucovom završnicom, smešteno je u divno pakovanje koje ima i ogledalce.

Avon noviteti su idealni pokloni za Dan zaljubljenih!

1. BRONZER Nežno nanesi ispod jagodica, na slepoočnice i sa obe strane nosa, za oblikovanje i definiciju lica.
2. RUMENILO Nanesi na srednji deo obraza za divnu boju.
3. HAJLAJTER Nanesi na gornji deo jagodica i središnji deo lica za fenomenalan sjaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Avon Srbija (@avonsrbija)

Šta je još od noviteta od danas dostupno pogledajte na www.avon.rs, a mi ćemo opet naglasiti da se Avon proizvodi ne testiraju na životinjama i da je to jedan razlog zašto ih volimo.