Još od “Violetta” dana, balkanski Tinisti se trude da najveća zvezda te serije poseti nas i naš region. Pre nego što je Instagram zavladao svetom, za dolazak Martine u region bile su aktivne Facebook grupe, ali sada se napravio novi hashtag koji koriste Tinisti na Balkanu za njihove postove na Instagramu.

S obzirom na to da se Martinini planovi za Evropu još uvek ne znaju i njen tim nam još nije dao nikakve informacije povodom toga, pitanje je da li će se ona u opšte pojaviti na našim prostorima, ali u koliko primeti ovaj hashtag velike su verovatnoće da se može desiti nešto.

#BalkanIsReadyForTini je hashtag koji koriste Tinisti sa Balkana kako bi Martini privukli pažnju za dolazak u naš region, a sada taj hashtag broji preko 10,500 objava sa različitih fan stranica.

Mi smo stupili u kontakt sa nekim Tinistima, a oni su nam otkrili nešto više o tom hashtagu:

,, BalkanIsReadyForTini je dugogodišnja akcija koja je 2019. doživela svoj vrhunac. Još od početka prikazivanja Violette kod nas, borimo se za Tinin dolazak u bilo koju zemlju Balkana. Akcija je pokrenuta sa ciljem da se na društvenim mrežama proširi svest o tome koliko Tinista ima na Balkanu i da smo spremni da dočekamo Martinu raširenih ruku. Takođe namera nam je bila da i naši i njeni organizatori vide da bi taj koncert bio uspešan, zbog toga je akcija i važna. Martina je primećivala naše akcije ali, nažalost , nismo otišli korak dalje ka nekom planu ili ostvarenju istog. Nadam se da ćemo svi zajedno nastaviti da koristimo #BalkanIsReadyForTini na objavama i tako prikupimo što veći broj oznaka. Hvala vam što učestvujete, čak iako ne biste mogli da budete deo ostvarenja. Tini je jako uspešna sada i pravo je vreme da joj pokažemo koliko je volimo.’’- Marta

,,#BalkanIsReadyForTini je # sa kojim pokušavamo da nas Tini primeti. Mi se slažemo I smatram  kako smo jedni za druge uvek tu, a najviše za našu inspiraciju, naš razlog seće, naš razlog promene života na bolje. Sve bi učinili za nju I njen dolazak, ja već 6 godina pokušavam i nikada neću odustati. Mi smo s Tini odrastali, kad je ona bila tužna, mi smo s njom plakali, kada je bila srećna, mi smo se s njom smijali. Taj # ćemo koristiti koliko vremena da je potrebnom, jedino znam da je nikada nećemo napustiti.’’-Leona

U koliko ste i vi Tinista, priključite se ovoj akciji i širite informacije o istoj dalje, jer uz vašu pomoć, mnoge zvezde mogu da dođu do našeg regiona.

Priredila: Arijana @tinifcomne

Foto: Instagram