Dragi naši tinejdžeri verovatno već znate da se 28. i 29. septembra u Kombank dvorani održava mts Balkan Tube Fest. Ovogodišnji festival je veliki jubilej jer se proslavlja 5. ROĐENDAN Balkan Tube Festa! Zbog toga organizatori BTF-a žele da vas pozovu da budete deo njihovog velikog jubileja, petog festivala u Beogradu, petog rođendana!

Već 5 godina se trude da ujedine balkansku jutjub scenu, da na najlepši način promovišu offline druženje, ujedine region, zabave se i edukuju jedni druge. Kada su prvi put poželeli da na jednom mestu okupe jutjubere iz regiona i predstave ih publici, mnogi nisu znali ni šta je YouTube, a danas su, svi zajedno, pokazali koliko je velika jutjub zajednica, koliko je složna i koliko su svi jaki kada se drže zajedno.

Naša jutjub scena je treća u svetu u odnosu broja jutjubera i njihove popularnosti po broju stanovnika. Na našoj jutjub sceni imate preko 150 kanala sa preko 100.000 pratilaca. Naša jutjub scena je spremna u svakom trenutku da se ujedini kako bi pomogla ljudima kojima je potrebna pomoć bez obzira ko su i odakle su.

I zato BTF tim želi da zajedno kao najjača jutjub scena proslavi 5. rođendan,  5. veliki zajednički uspeh, petu godinu punu sreće i druženja.

Program za 28. i 29, septembar uskoro izlazi i možete ga pronaći klikom ovde: PROGRAM 2019 BEOGRAD

Svi učesnici koji dolaze na mts Balkan Tube Fest će se naći na stranici: UČESNICI 2019 BEOGRAD

Karte za mts Balkan Tube Fest

Karte su već uveliko u prodaji po ceni od 1.000 dinara po danu za regularnu ulaznicu i 5.000 po danu za VIP ulaznicu.

Regularna ulaznica vam omogućava celodnevno prisustvo na festivalu (od 12h do 18h) gde imate program na velikoj sceni, a od 15h panele na maloj sceni, kao i učestvovanje u svim aktivacijama na štandovima prijatelja festivala. Sa regularnom ulaznicom se možete fotografisati sa jutjuberima na mestu za fotografisanje ispred Kombank Dvorane.

VIP ulaznica vam omogućava sve što i regularna ulaznica, ali i još dosta toga dodatnog. Sa VIP ulaznicom imate neograničeno korišćenje gaming igraionice PORTAL u Kombank Dvorani tokom trajanja festivala, specijalan koncert Baka Praseta, Chode i Najboljih Ortaka samo za posetioce sa VIP kartama, dobijate BTF poklon, pristup VIP chill zoni sa jutjuberima gde imate dodatne aktivacije (stoni fudbal, play station, pikado i photo booth), poseban ulaz za fotkanje ispred dvoranje, ali i mogućnost da se slikate sa jutjuberima u chill zoni.

Pozivamo vas da na vreme kupite vaše ulaznice jer je broj ograničen: 100 VIP karata i 1500 regularnih ulaznica po danu. Karte možete kupiti na nekoliko načina:

  1. Online putem sajta www.gigstix.com. Ovim putem možete odabrati opciju da vam ulaznica stigne na e-mail adresu, odštampate je i tako uđete na festival ILI možete odabrati opciju da vam dođe na kućnu adresu po ceni dostave naznačenoj na sajtu.
  2. Na prodajnim mestima širom Srbije, BiH, Hrvatske i Makedonije. Spisak prodajnih mesta gde sve možete na licu mesta kupiti ulaznice možete pogledati klikom OVDE.
  3. Na blagajni Kombank Dvorane u Beogradu.
  4. Na dan festivala na ulazu SAMO UKOLIKO OSTANE KARATA I UKOLIKO SE NE RASPRODAJU. Ukoliko čekate da dođete na festival i da kupite kartu, ne garantujemo vam da će ih 100% biti jer se često dešava da posetioci očekuju da kupe ulaznice na licu mesta pred početak festivala, a one se rasprodaju.

Kako biste bili sigurni da ćete sebi sigurno obezbediti mesto na festivalu, nabavite vaše ulaznice najmanje nekoliko dana pred festival.

Ono što je bitno da napomenemo jeste da jedna ulaznica važi samo za jednu osobu za jedan dan. Svaka osoba koja ulazi na festival, bilo da su u pitanju deca ili odrasli, plaćaju regularnu ulaznicu.

Ovaj festival je prilagođen deci, obezbeđenje je na najvišem nivou, pa roditelji, ukoliko imate poverenja u vašu decu, možete ih pustiti i samostalno (nije obavezno prisustvo roditelja), ali bi svakako bilo poželjno da prisustvujete i da vidite bliže šta je to što vaša deca vole i prate.

Da li ću moći da se slikam sa jutjuberima ukoliko imam regularnu, a ne VIP kartu?

Da, naravno. VIP prostor je organizovan za 100 ljudi koji žele da imaju dodatno vreme sa svojim omiljenim jutjuberima i da se zagarantovano sa njima fotografišu, druže i dodatno im postave neko pitanje jer će imati priliku da im budu blizu bez velike gužve. Vlasnici VIP karata će imati mogućnost da koriste PhotoBoot, ali i naše fotografe koji će biti tu da ih fotografišu profesionalno. Fotografisanje će biti organizovano za sve (i VIP i regularne) i sa nekim jutjuberima na platnu (jedan deo će biti posebno za fotografisanje ispred Kombank Dvorane), a satnica fotografisanja će biti objavljena kada i program bude izašao. Jutjuberi koji ne budu deo te satnice imaju puno pravo da sami izađu kada god to požele i organizacija ih niti može niti želi naterati već oni to odlučuju svojevoljno. Kada su slobodni i osećaju se dobro, svaki jutjuber će u nekom trenutku na neko vreme izaći da se fotografiše!

Pratite ko, gde i šta radi na festivalu putem naših i njihovih društvenih mreža, spremite kamere jer možda baš u nekom trenutku naletite na vašeg omiljenog jutjubera!

BTF Shop

Kao i na svakom festivalu, i ove godine će biti postavljen BTF Shop. Na tom mestu moći ćete da kupite proizvode sa BTF natpisima kao uspomenu, ali i majice i robu raznih jutjubera koji će ih izložiti tokom festivala. Cene će biti ispisane na samom festivalu u shopu!

Čekirajte se na BTF eventu: https://www.facebook.com/events/682907312227625/ nabavite vaše karte na vreme, tagujte ih na vašim ulaznicama i vidimo se na #mtsBalkanTubeFest ♥