Shawn Mendes je trenutno na svojoj solističkoj turneji, a dok putuje iz grada u grad često daje fanovima da mu postavljaju pitanja. Pitanja koja mu postavlja fandom su najčešće vezana za muziku i vezu sa Camilom Cabello, ali skoro je došlo i brdo drugačijih pitanja, nevezanih za muziku i ljubavni život.

Naime, Shawn je nedavno izbrisao mnoge tvitove iz 2012. i 2013. godine na svom profilu, a to je privuklo veliku pažnju javnosti. Kada se vest proširila, to je bilo sve češće pitanje na njegovom profilu, ali on nije davao konkretan odgovor. Zato je jedan fan iskoristio priliku i u videeu za Pop crave pitao Shawna zašto je brisao tvitove.

„Možda je ovo teško pitanje za tebe, ali ceo Twitter govori o tvom brisanju starih tvitova. Ako možeš, molim te nam otkrij da li si to bio ti i zašto si to uradio?”- glasilo je pitanje fana, a Shawn je dao iskren odgovor: „Mislim da je potrebno preći preko nekih stvari.’’ rekao je. „Ali takođe mislim da su stvari koje su viđene na mom Twitteru, kao što su moji prijatelji koje sam imao sa 14 godina koji se slikaju na mom telefonu i objavljuju to na Twitteru. Mislili su da je smešno što imam 2000 pratilaca, i da je to tako velika stvar. U to vreme nisam razmišljao o tome šta objavljujem na društvenim mrežama. Nisam imao pojma da ću imati 50 miliona pratilaca i da ću morati da pazim šta radim.’’- završio je Shawn.

Mi vam poručujemo da pazite šta objavljujete na društvenim mrežama, jer to može da vidi ceo svet, ali ne samo to – društvene mreže znaju biti veoma opasne, zato budite obazrivi.

A da bismo vas malo oraspoložili pre početak školske godine, rešili smo da vam u saradnju sa prijateljima iz Universal Music Serbia poklonimo dva CD-a „Shawn Mendes”.

Kako biste učestvovali u ovoj akciji potrebno je da posetite naš IG profil gde su objašnjena pravila akcije.

Autor: Arijana @tinifcomne

Foto: Pinterest