Shawn Mendes i Camila Cabello oduševili su publiku na VMA dodeli nagrada prvim live izvođenjem njihovog novog dueta „Senorita“. Slavni dvojac zapalio je stage, a sve vreme među njima se mogla osetiti velika napetost.

Trenutak dok je Camila prilazila Mendesu i grlila ga s leđa publika je ispratila gromoglasnim ovacijama, a Shawn nije mogao sakriti nervozu na bini.

Priče o tome kako su njih dvoje u ljubavnoj vezi kruže već mesecima, a naročito su se intenzivirale posle objave dueta „Senorita“ koji je za kratko vreme postao hit širom sveta.

Uz novi video i očiglednu hemiju između njih dvoje pojačale su se sumnje fanova u to da su zajedno. Ipak, njih dvoje i dalje tvrde kako su samo veoma bliski prijatelji.

„Ona je jedna od onih ljudi s kojima se lako povežeš. Pronađeš tu instant vezu s nekim ljudima, a ona je jedna od njih“, rekao je nedavno Shawn za magazin People.

Slične izjave imala je i Camila.

„Shawna poznajem jako dugo i tako je zabavno raditi i raditi stvari s nekim ko vam puno znači“, rekla je Cabello za Variety u nedavnom intervjuu.

Bili zajedno ili ne, čini se kako je publika na VMA dodeli samo čekala na njihov poljubac barem kao deo scenskog performansa.

Izvor: klix.ba

Foto: MTV press