Mnoge zvezde kriju veoma mračne tajne iz svoje prošlosti koje kad-tad otkriju i njihovoj publici. Tako je sada jedan od pet bivših članova One direction benda, Harry Styles u intrevju za magazin Rolling Stone otkrio kako je pre par godina odgrizao sebi jezik drogirajući se magičnim pečurkama.

Verovatno se sad pitate šta su to magične pečurke. Pa, magične pečurke sadrže psihoaktivnu hemikaliju psilocibin, koja pripada grupi zabranjenih supstanci, a u istu grupu spadaju kokain i heroin.

Ovaj pevač je ispričao svoj incident, a mi vam prenosimo njegove reči: „Često bi smo u deset ujutru dolazili na travu u šumu i jeli  hladne margarite. Nakon toga bih uzeo magične pečurke. One su mi pomagale da se usredsredim na muziku i stvaram istu. Jednom prilikom, dok sam bio pod velikim uticajem droge, sebi sam odgrizao jezik. Zamislite koliki sam ludak bio kada sam pokušao da pevam u takvom stanju, dok mi je krv izbijala iz usta!”

Harry nije zaboravio ni da se našali, ovog puta na svoj račun.

„Pečurke i krv-kako bi to bio fantastičan naziv za moj novi album, a još je i istinit događaj. Hahaha.” – završio je Harry.

Autor: Arijana @tinifcomne

Foto: Instagram