Zdravo svima, ja sam Jana i obožavam da čitam knjige. Želela bih da svim čitaocima portal Super Teen preporučim da pročitaju jednu knjigu, koja je meni omiljena. Tu knjigu je napisala Elena Peduci, a knjiga se zove ,,Mili Merleti, snovi o modi – Princeza u famerkama”. Ova knjiga ima dosta ilustracija koje su simpatične, jednostavne i lake za crtanje. Na kraju knjige postoji autorkina beleška, i tu je napisana poruka koja nam pomaže da razumemo smisao ove knjige.

Evo šta je ona rekla: ,,A šta ako grešimo i ako su ti predmeti, ta stara odeća koja je izašla iz mode, ti rašiveni kišobrani i te izgrebane ploče nešto više od izbledele uspomene i ako mogu da nam obezbede uzbudljivu i nezaboravnu pustolovinu?”

Knjiga ima 139 strana, 18 poglavlja i epilog. Napisana je 2012. godine, a srpsko izdanje je izašlo 2015. godine. Možete je kupiti u knjižarama Laguna. Verujem da se nekome neće svideti ova knjiga, ali meni se sviđa zato što je uzbudljiva, puna raznih avantura, a u nekim trenucima i smešna. Ako volite ovakve knjige, trk u knjižaru Laguna, i kupite svoj primerak, jer je ovo prava knjiga za tinejdžerke. ❤️❤️❤️??????

Test napisala Jana @bookslover20191

Image by Pezibear from Pixabay