Lana Del Rey o Billie Eilish: Ona je divna osoba velikog srca!

Verovatno se sećate onog perioda kada su ljudi govorili kako je Billie Eilish „nova Lana Del Rey”, a Billin odgovor na to je bio kako je to omalovažavanje Lane. Billie je tada rekla kako ona mnogo voli Lanu, pre svega je poštuje, i da je ona veoma popularna, te niko neće biti poput nje. Sada je Lana odlučila da priča o Billie, a za nju je rekla samo reči hvale.

„Mnogo volim Billie. Imam osećaj da je ceo svet čekao da se u muzičkoj industriji pojavi neko poput nje.” -rekla je Lana. Takođe je izjavila i „poslala” mnogo ljubavi za Billie, jer je osoba velikog srca, što se Lani posebno dopada.

„Lično, ja sam veoma izbirljiva po pitanju toga o kome ću i kako da pričam, što u medijima, što ovako, ali ovoj devojci mogu samo da šaljem puno poljubaca i ljubavi!”- rekla je Lana i nastavila: „Ona je divna devojka, velikog srca koja treba da bude uzor i primer današnjoj omladini.”- završila je Lana.

Mnogi su se pitali da li između ove dve zvezde ima sukoba zbog onoga što drugi pričaju, ali izgleda da se ove dve zvezde međusobno podržavaju.

Autor: Arijana @tinifcomne

Foto: Instagram