Billie Eilish x Bershka kolekcija je stigla!

Billie Eilish x Bershka kolekcija je stigla!

Billie Eilish je jedna od najpoznatijih zvezda današnjice, a prate je deca i tinejdžeri iz svih krajeva sveta. S obzirom na to da prethodne kolekcije i proizvode koje je Billie uradila u saradnji sa mnogim američkim brendovima ili nismo mogli da priuštimo, ili nisu bili dostupni za naš region, sada se sve to podiže na novi nivo!

Radi se o tome da je ova slavna pevačica napravila svoju vlastitu kolekciju u saradnji sa brendom Bershka, koji je dostupan i kod nas (Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija) a uz to i veoma pristupačan svima vama, a većina stvari će moći da se nabavi u regionu.
Cene su veoma povoljne, a cela kolekcija je rađena u njenom stilu. Cena dukserice je 25$, majice 15$, a bermuda 26$, a verujemo da će se neki od ovih komada naći na sniženju, što će biti još bolje!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

BERSHKA COLLAB OUT NOW

Објава коју дели BILLIE EILISH (@billieeilish) дана

Ako nabavite neki komad iz kolekcije Billie Eilish x Bershka, obavezno nam javite u kom gradu ste kupili i koliko ste platiti kako bismo mogli da obavestimo i ostale fanove. A možete i da se fotkate i slike postavite na svoje profile, a tagujete nas.

Tekst:  Arijana @tinifcomne

Foto: Berskha PR