Billie Eilish u kampanji za Calvin Klein o baggy odeći

Billie Eilish u kampanji za Calvin Klein o baggy odeći

Billie Eilish je rekla istinu o baggy odeći koju nosi radeći novu kampanju za brend Calvin Klein pod nazivom ,,I Speak My Truth In #MyCalvins“. Ovu kampanju podržalo je još nekoliko zvezda.

Billie kaže kako joj široka odeća pomaže da jedan deo nje ostane privatan, sakriven od očiju javnosti, pa se oslanja na nju kako bi se zaštitila.

,,Niko ne može imati mišljenje o meni, jer ne zna šta se nalazi ispod. Niko ne može da kaže da sam debela, mršava, da imam ravnu ili ogromnu zadnjicu, jer ne znaju šta se zapravo nalazi ispod sve te odeće.“

Buzz Feed news zabeležili su kako je njen stav postao glavna tema društvenih mreža u poslednje vreme i da se sada mnogo više priča o prihvatanju ženskih tela.

,,Činjenica da Billie Eilish nosi veliku vrećastu odeću, tako da niko ne može pretpostavljati ili suditi o njenom telu, čini da je volim kao umetnika i još više kao osobu.“ – napisao je jedan fan, a većina njih se slaže sa Billie.

Šta vi kažete o stilu Bille Elish, da li vam se dopada ili biste ipak voleli da je vidite u nekoj ženstevnijoj kombinaciji.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram