Shawn Mednes otvoreno priča o svom mentalnom zdravlju

Shawn Mednes otvoreno priča o svom mentalnom zdravlju

Shawn Mednes je oduvek bio iskren i otvoren te nas nije iznenadilo što ne beži od pitanja o njegovom mentalnom zdravlju. Slavni pevač je otkrio svoju bitku sa mentalnim zdravljem koju je vodio prošlog marta, a kaže da se i dan danas suočava sa istom.

„Imao sam problem i tošto sam pričao o njemu bila je jedna od najstrašnijih, ali i najvažnijih stvari koje sam ikad uradio.”- kaže Shawn koji je nedavno imao privatni koncert za članove Version UP-a.

Mednes se prvi put otvorio po pitanju zdravlja kada je objasnio da je ta situacija bila inspiracija za jedan od njegovih novih singlova, „In My Blood”, a taj singl mu je doneo i nominaciju za Grammy nagradu, a čuli smo ga u nekim serijama kao muzičku pratnju.

„To što je singl tako uspešan i moji fanovi, samo mi je to pomoglo. Ja se i dalje borim sa tim i osećam to, ali onda se samo setim nečeg lepog. Svi smo mi zajedno u nekom stepenu anksioznosti ili pritiska, to je pirodno i trebamo da pričamo o tome.”- zaključio je Shawn Mendes.

A mi vam kažemo da poslušate Shawna i da pričate sa roditeljima, prijateljima, profesorima, dragim ljudima o problemima koji vas muče jer razgovor je početak oporavka!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram