Tvoja želja, naša je zapovest! MAC Aladdin kolekcija stiže

Bacite čaroliju sa Disney Aladdin kolekcijom za MAC koja stiže ekskluzivno u beogradski MAC u TC Ušće u petak, 24.maja.

MAC Aladdin kolekcija manifestacija je odlučnosti i samopouzdanja princeze Jasmine čija filmska adaptacija legendarnog crtaća stiže na naša bioskopska platna!

Zvezda kampanje je Naomi Scott, koja tumači ulogu prelepe i tvrdoglave princeze Jasmine. Inspirisani njenom lepotom, odlučnošću i samopouzdanjem u MAC-u su kreirali kolekciju koja svojim izgledom ostavlja bez reči.

Kolekciju čine ruževi i sjajevi za usta, paleta senki, bronzeri… Sva pakovanja imaju zlatne detalje i printove koji podsećaju na Agrabah – mesto u kome Aladdin započinje svoju avanturu.

Sa zlatnim akcentima i orijentalnim simbolima, MAC Aladdin kolekcija nepogrešivo podseća na crtani film iz detinjstva i prava je poslastica za Disney fanove.

Kolekcija od ukupno 13 noviteta je bogata različitim nijansama, od neutralnih i mat, do upadljivih i sjajnih, i sigurni smo da će svakoj od vas pomoći da otkrijete princezu u sebi.

A za sve vas koji planirate da idete u bioskop da gledate film reći ćemo da će premijerne projekcije filma „ALADIN“ u sredu 22. maja biće održane u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica).

Od četvrtka 23. maja „ALADIN” će biti na redovnom repertoaru svih bioskopa i to u 2D i 3D verziji, titlovano i sinhronizovano!