Top 3 najpopularnija make up brenda u 2019. godini!

Naravno, ni 2019. godina nije mogla da prođe bez mnogo, mnogo make up noviteta na svetskom tržištu. Senke, karmini, sjajevi, hajlajteri… Brendovi su se trudili da svojim kupcima pruže kvalitetne proizvode i proizvode koji će make up look učiniti savršenim do najsitnijeg detalja. Ipak, nije svaki brend najbolji,  najprodavaniji i najpopularniji, a na svetskoj sceni u 2019. to su bila samo 3 brenda. A evo koja su to 3 najpopularnija make up brenda 2019.godine!

3. MAC cosmetics

Sigurno ste nekad čuli za MAC šminku, koju koristi dosta devojaka, ali i profesionalnih šminkera. Svaki komad šminke koje imaju u asortimanu je doba, -ali najbolji i najpopularniji su definitivno njihovi karmini, koje su mnogi proglasili kao najbolje i najkremastije na svetu. Po ocenama korisnika i mnogim drugim parametrima ovaj brend zauzima treće mesto na svetskom tržištu!

2. Anastasia Beverly Hills


Anastasia Beverly Hills zauzima drugo mesto kao brend, a najpoznatiji iz njihovog asortimana jesu proizvodi za obrve. Pomade, maskare, gelovi, olovke, senke i voskovi čine deo bogatog asortimana proizvoda za obrve po kojem se ovaj brend i proslavio.

1. Huda Beauty

A veličanstveno prvo mesto zauzima nam svima poznat make up brend – Huda Beauty. Iako su njeni puderi, korektori, karmini, fiksatori i svi ostali proizvodi izuzetno popularni, Huda Beauty se proslavila po svojim izuzetno kvalitetnim paletama senki koje su očarale sve!

A koji je bio vaš omiljeni brend 2019. godine? Po svetskim istraživanjim, top 3 na svetu su bila baš ova tri, ali koji su to brendovi koje vi volite?

Autor: Arijana Đokić

Foto: We heart it