Da li ste znali ove interesantne činjenice o Katy Perry?
Možda ste zaboravili na nju, ali Katy Perry i dalje sija punom svetlošću u duhu prave zvezde! Iako vam  nismo toliko pisali o njoj, Katy nije zaboravljena pa smo odlučili da vam danas ispišemo neke interesantne činjenice o njoj!

1. Prirodna boja kose Katy Perry je crvenkasto smeđa, odnosno smeđa sa crvenim podtonom. Krenula je da se farba u crno jer je ona tako želela, a ne zato što su tako tražili od nje.

2. Katy veruje u svašta, pa vas neće začuditi ni ako vam napišemo da veruje i u vanzemaljce. Kako kaže, ona misli da su oni mala, slatka i stvarna bića.

3. S obzirom na to da je pevačica i da joj treba puno energije, uzima razne dodatke uz hranu, pa dnevno pije čak po 26 vitamina!

4. Kao tinejdžerka, sa samo 13 godina imala je veliku saobraćajnu nesreću. Na svu sreću, uspela je da se izvuče kroz razbijeni prozor automobila i tako je preživela.

5. Takođe kao trinaestogodišnjakinja Katy je veoma želela da ima pirsing u nosu, pa je sama sebi izbušila nos sa zihenadlom kako bi ispunila svoju želju.

6. Nije protivnik plastičnih operacija, ali do sada nije uradila niti jednu plastičnu operaciju!

7. Opsednuta je pranjem zuba, te ih pere minimum četiri do šest puta dnevno, a nekad čak i više.

8. Obožava svih sedam boja duge, pa je sve što je u tim bojama njoj zanimljivo i lepo.

9. Voli da jede svašta, ali najviše na svetu voli pileće medaljone.

10. U budućnosti želi da se popne na Machu Pichu, da nauči da govori španski jezik i da nauči kako se hekla.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram