E! LIVE FROM THE RED CARPET sa dodela nagrada Oskar, Zlatni Globus i Grammy 2020

Dok se zvezde sa A liste i nominovani  okupljaju na jednoj od najznačajnijih večeri u Holivudu, Ryan Seacrest i Giuliana Rancic će još jednom preuzeti voditeljsku palicu kako bi bili domaćini E! Live From the Red Carpet prenosa dodele nagrada Golden Globes, Grammy i Oscar 2020. godine i približili fanovima njihove omiljene zvezde kroz zabavne, autentične intervjue i spontate trenutke sa najvećim zvezdama i nominovanima za nagrade. E! će obezbediti najsveobuhvatniji prenos dodele preko široke platforme koja uključuje digitalnu i mobilnu platformu, kao i društvene mreže.

Seacrest i Giuliana Rancic će još jednom preuzeti voditeljsku palicu kako bi bili domaćini E! Live From the Red Carpet prenosa dodele nagrada Golden Globes, Grammy i Oscar 2020. godine i približili fanovima njihove omiljene zvezde kroz zabavne, autentične intervjue i spontate trenutke sa najvećim zvezdama i nominovanima za nagrade. E! će obezbediti najsveobuhvatniji prenos dodele preko široke platforme koja uključuje digitalnu i mobilnu platformu, kao i društvene mreže.

E!-ov Live from the Red Carpet značajno se proširio tokom sezone dodele nagrada 2019. godine, s obzirom na to da se broj angažmana na svakoj unakrsnoj platformi emitera (uključujući i linernu TV publiku, kao i gledaoce/interakcije na društvenim mrežama i digitalu) uvećao u odnosu na prethodnu godinu:

  • Dodela Golden Globes nagrada imala je ukupno 63 miliona angažmana, do 25 procenata
  • Dodela Grammy nagrada imala je ukupno 56 miliona angažmana, do 8 procenata
  • Dodela nagrada Oscar imala je preko 80 miliona angažmana, do 53 procenata

Osim toga E! prenos sa crvenog tepiha za svaku od ovih dodela nagrada rangiran je kao 2. najpopularniji program na društvenim mrežama tog dana, odmah iza samih dodela nagrada.

Detaljan program prenosa Live From the Red Carpet:

DODELA GOLDEN GLOBE NAGRADA – NEDELJA, 5. JANUAR

00:00
E! Live From the Red Carpet: The 2020 Golden Globe Awards: Live from the Red Carpet se vraća sa najopsežnijim prenosom dodele nagrada Golden Globe Awards 2020 na nekoliko platformi. Voditelji Ryan Seacrest i Giuliana Rancic preneće magiju crvenog tepiha ljubiteljima pop kulture širom sveta samo na E! kanalu, i pružiće im najzabavnije i najiskrenije razgovore sa najvećim zvezdama današnjice.

DODELA GRAMMY NAGRADA – NEDELJA, 26. JANUAR

00:00

E! Live From the Red Carpet: The 2020 Grammy AwardsVoditelji Ryan Seacrest i Giuliana Rancic približiće crveni tepih Grammy nagrada svim fanovima kroz najspontanije i nezaboravne intervjue najvećih muzičkih zvezda.

DODELA NAGRADA OSCAR  – NEDELJA, 9. FEBRUAR

23:00

E! Live From the Red Carpet: Oscars 2020: Live from the Red Carpet se vraća sa najopsežnijim prenosom dodela nagrada Oscar 2020, na nekoliko platformi. Jedino na E! kanalu, voditelji Ryan Seacrest i Giuliana Rancic prenose magiju crvenog tepiha ljubiteljima pop kulture širom planete kroz najzabavnije i autentične razgovore sa najvećim zvezdama današnjice.

Za produkciju E!’s Live From The Red Carpet zaduženi su Ryan Seacrest Productions i Den of Thieves. Izvršni producenti su Ryan Seacrest, Jesse Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkowski, a ko-izvršni producent je Sam Brenzel.

Dan nakon prenosa dodele nagrada

Za ponedeljak, nakon dodele nagrada, E! je pripremio celodnevni program sa velikim brojem segmenata tokom kojih će naši voditelji analizirati najnezaboravnije trenutke od prethodne večeri, najznačajnije modne trendove, intevjuisati pobednike, prikazaće specijalne snimke sa najpopularnijih žurki nakon dodele i zaviriće iza scene kako bi vam preneli detalje koje niste mogli da vidite.

Fani će moći direktno da prate svaki trenutak događaja i imaće priliku da vide ekskluzivne snimke nastale „iza kulisa“ na digitalnim E! News platformama na eonline.com, i @enews na svim društvenim mrežama (InstagramTwitter i Facebook). Ljubitelji mode će moći prvi da saznaju šta zvezde nose tokom večeri na @stylecollective na Instagramu.

Dobra vest za sve fanove je i to da se njihov omiljeni „E! Glambot“ vraća tokom dodela Golden Globe, Grammy i Oscar kako bi zabeležio jedinstvene momente sa crvenog tepiha na inspirativan i inovativan način i odveo fanove još dublje u sam centar akcije dok se događaj odvija.

Sponzori

Od odabira savršene večernje toalete koja okreće glave, do pripreme vaše kože kako bi dobila lepršavi holivudski sjaj i umešnosti u odabiru najboljeg nakita kako bi uzdigao čitav stajling, E! i njegovi partneri će ostvariti holivudske snove, uživo na crvenom tepihu. Glavni poznavaoci dijamanata, Real is a Diamond, donose vam svetlucave priče koje će ukrasiti ovu sezonu dodele nagrada, uživo sa E! crvenog tepiha na dodeli nagrada Golden Globe i Oscar.

Discover se vraća kao sponzor crvenog tepiha drugu godinu zaredom, i udružuje snage sa E!-om kako bi zajedno odbrojavali brendirane sekunde do proglašenja Golden Globe pobednika. Ambasador brenda L’Oréal Paris , Sir John, biće deo sadržaja sa temom nadgrada Golden Globe širom naših platformi, podeliće sa vama svoja stručna znanja i slaviće u duhu svojstvom ovom brendu kako bi pomogao svim ženama da se osećaju kao da zaslužuju najbolje.

BMW of North America se udružuje sa modnim kreatorom kako bi fanovima omogućio da odaberu toaletu za jednog od E!-ovih novinara koji će izveštavati sa oskarovskog crvenog tepiha. Kinder proslavanja lansiranje jednog od najnovijih proizvoda Kinder Bueno, hrskave čokolade sa kremastim punjenjem od lešnika, na tržištu SAD-a. Ovom prilikom će staviti akcenat i na prošle i sadašnje trenutke sa dodela Oscara koji su prkosili očekivanjima, čime će upoznati publiku sa svojim novim proizvodom. Svakoj zvezdi sa A liste potrebna je pravilna nega kože, a zahvaljujući Neutrogena-i, gledaoci će dobiti retku priliku da otkriju kako se dobija izgled filmske zvezde pred dodelu Oscara.

A tokom jedne od najznačajnijih večeri za pevače, tekstopisce i muzičare, Mastercard će tokom emitovanja zabavljati ljubitelje muzike sa ekskluzivnim iskustvima i sadržajem na društvenim mrežama – pobrinuće se da svi plešu u ritmu Grammy muzike.