Prave se rekapitualcije godine za nama pa su tako na red došle i greške u filmovima. Web strana Movie Mistakes već godinama broji i beleži greške u filmskim ostvarenjima, a statistike iz prethodne godine pokazuju kako je film sa najviše napravljenih grešaka na snimanju „Captain Marvel“. Broj propusta koji je načinjen tokom snimanja i montiranja je čak 62!

Na portalu je detaljno navedeno o kojim se sve greškama radi, a one variraju od pogrešnih datuma, pa do pogrešnih pozicija glumaca u filmu.

Drugu poziciju na ovoj listi ne baš slavnoj listi zauzelo je drugo Marvelovo veliko ostvarenje „Avengers: Endgame“ u kojem je pronađena 51 greška. Film „Midsommar“ je na trećoj poziciji sa 45 grešaka, a četvrti film na listi je „Stuber“ sa 43 greške.

„Batman: Hush“ ima 42 greške i zauzima peto mjsto ove liste, a iza njega je „Adventures of Aladdin“ sa 34 propusta. Slide ih „Kim Possible“ sa 33 greške i „Alita: Battle Angel“ sa 31.

U velikom ostvarenju Martina Scorsesea „The Irishman“ zapažeo je 30 pogrešaka, što ga dovodi na deveto mesto liste. Desetu poziciju zauzima „Gemini Man“ sa 27 propusta, zatim „Hobbs & Shaw“ sa 26, a nakon njih sledi „The Dead Don’t Die“ sa 18 grešaka.

Na spisku je i popularni film „Once Upon a Time in Hollywood“ u kojem je pronađeno svega 15 grešaka, a nešto iza ovog filma navedeni su i nazivi filmova „Ad Astra“ (13 grešaka) kao i „Joker“ (12 grešaka).

Verujemo da ste većinu ovih filmova gledali i vi, pa nas zanima da li ste zapazili neke propuste?

Foto: Chuck Zlotnick..©Marvel Studios 2019