Nova godina je stigla, a sa njom stižu i neke nove knjige. Već ste upoznati sa serijalom After koji je kod nas objavila Čarobna knjiga i već znate da vam poklanjamo naslove iz tog serijala.

Upoznali smo vas sa glavnim junacima Tesom i Haradinom i sada nastavljamo dalje. Predstavljamo vam četvrti deo serijala After – Posle pada II.

Čarobna knjiga i Super Teen vam poklanjaju knjigu After – Posle pada II

Drugi deo knjige POSLE PADA.

Tesina i Hardinova ljubav dosad je bila komplikovana. Sad je zapetljanija nego ikad. Posle pada… život više nikad neće biti kao ranije.

Baš kad Tesa donese najvažniju odluku u životu, sve se naglo menja. Otkrića o njenoj porodici, pa o Hardinovoj, bacaju senku sumnje na sve što su njih dvoje ikada znali i dodatno otežavaju mogućnost njihove zajedničke budućnosti.

Tesin život se iz osnova menja. Svi su drugačiji nego što ih je ona zamišljala. I prijatelji, i porodica. Hardin, jedina osoba na koju bi morala biti kadra da se osloni, besan je jer je otkrio ozbiljnu tajnu koju je ona krila. Umesto da je razume, on odlučuje da je sabotira.

Tesa zna da je Hardin voli i da će učiniti sve kako bi je zaštitio, ali postoji razlika između ljubavi prema nekome i želje da taj neko bude deo tvog života. Začarani krug ljubomore, nepredvidljivog besa i opraštanja sve je zamorniji. Ona nikad ni prema kome nije gajila toliko duboka osećanja, nikad nije bila toliko zaneta ničijim poljupcima – ali da li je neugasivi žar između nje i Hardina vredan sve ostale drame? Ljubav je nekad bila dovoljna da ih zadrži zajedno. Ako Tesa sad pođe za svojim srcem, da li će to biti… kraj?

Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji.

U saradnji sa izdavačkom kućom Čarobna knjiga spremili smo za vas jedan primerak romana „After 4 – Posle pada II”. Na vama je da odgovor na pitanje „Gde je Ana Tod prvo objavljivala serijal After?” pošaljete sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, grad, telefon i godište) na mail redakcija@superteen.rs

Ime dobitnika objavljujemo 5. januara u 23 čas na našoj FB strani.