Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji. U Srbiju je stigao zahvaljujući izdavačkoj kući Čarobna knjiga i mi vam danas predstavljamo šesti deo serijala After, knjigu koja nosi naslov Before.

Čarobna knjiga i Super Teen vam poklanjaju knjigu After - Before

Pre nego što je upoznao Tesu, Hardin je bio poput oluje.

Od trenutka kad ju je spazio, znao je da je mora zadržati – život mu je zavisio od toga.

Posle… posle toga, život više nikad neće biti isti…

Hardinova i Tesina dramatična veza postala je vir koji uvlači sve oko njih. U knjizi Before prvi put stupaju na scenu drugi učesnici i vide se kakvi su pre, tokom i nakon događaja u serijalu After.

Tu je i Hardinova ispovest o njegovim prvim utiscima o Tesi – ispovest koja će promeniti sve što ste mislili da znate o problematičnom momku i anđelu koji ga je zavoleo…

Before istražuje Hardinov život pre Tese, otkriva šta se dogodilo posle After i pruža nove uvide u njihovu burnu romansu.

Otkrijte čudesnu, haotičnu moć prave ljubavi…

U saradnji sa izdavačkom kućom Čarobna knjiga spremili smo za vas jedan primerak romana „After 6 – Before”. Na vama je da odgovor na pitanje „Na koji period se odnosi radnja knjige Before?” pošaljete sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, grad, telefon i godište) na mail redakcija@superteen.rs.

Ime dobitnika objavljujemo 13. januara u 23 časa na našoj FB strani.