Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji. U Srbiju je stigao zahvaljujući izdavačkoj kući Čarobna knjiga i mi vam danas predstavljamo peti deo serijala After, knjigu koja nosi naslov Posle srećnog kraja.

Čarobna knjiga i Super Teen vam poklanjaju knjigu After - Posle srećnog kraja

Tesa i Hardin su odolevali svim izazovima, ali hoće li im se kraj njihove bajke obiti o glavu? Posle srećnog kraja… Život nikada neće biti isti.

Nikada Tesi i Hardinu nije išlo kao po loju, ali svaki novi izazov je njihovu strastvenu vezu činio sve jačom. Ali kada važno otkriće iz prošlosti do srži protrese Hadinovu neprobojnu fasadu, a Tesa doživi tragediju, hoće li ih to ponovo zbližiti ili razdvojiti?

Kako šokantne istine o njihovim porodicama isplivavaju, tako postaje sve jasnije da oni nisu toliko drugačiji jedno od drugog. Tesa nije više slatka, prostodušna devojka kakva je bila kada je srela Hardina, ništa više nego što je on okrutni, mušičavi momak u kojeg se ona zaljubila. Tesa razume sve uznemirujuće emocije koje bujaju ispod Hardinove spoljašnjosti i zna da je ona jedina koja može da ga umiri kad eksplodira. Ona mu je potrebna.

Ali što više slojeva njegove prošlosti izbija na svetlost dana, to on postaje mračniji i odguruje Tesu i sve ostale bliske osobe od sebe. Tesa nije sigurna da li zaista može da ga spase – a da ne žrtvuje sebe. Odbija da se preda bez borbe, ali za koga se ona bori – za Hardina ili za sebe?

U saradnji sa izdavačkom kućom Čarobna knjiga spremili smo za vas jedan primerak romana „After 5 – Posle srećnog kraja”. Na vama je da odgovor na pitanje „U kojim zemljama je serijal After u štamoanom izdanju doživeo popularnost?” pošaljete sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, grad, telefon i godište) na mail redakcija@superteen.rs.

Ime dobitnika objavljujemo 15. januara u 23 časa na našoj FB strani.