Karte za premijeru nastavka najgledanije ruske romantične bajke svih vremena “Led 2”, koja je zakazana za 14. februar, puštene su u prodaju. Ulaznice se od danas mogu naći na blagajnama sledećih bioskopa: Cineplexx bioskopi u Beogradu, Novom Sadu, Podgorici, Kragujevcu i Nišu, Kombank dvorana, Cine Grand, Arena i Roda Cineplex, Cinestar bioskopi u Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu, Tuckwood Cineplex, Vilin grad Niš.

Za sve one večite romantike nema lepšeg povoda nego da posete bioskop i uz najiščekivaniji ljubavni film godine proslave Dan zaljubljenih. Pregršt lepih emocija, srceparajućih trenutaka i smeha, ali i po koju suzu, garantuju vam Nađa i Saša, čija će ljubavna priča ponovo oduševiti publiku širom Srbije. Baš kao što su to učinili pre dve godine, kada ih je u domaćim bioskopima gledamo više od 130.000 ljudi!

Dan zaljubljenih uz nastavak najgledanije ledene bajke - u prodaji karte za "Led 2"

Da li ste se nekada zapitali šta se dogodilo sa princezom i princom, nakon poslednje rečenice u bajci – “… i živeli su srećno do kraja života”? Zahvaljujući iskrenoj ljubavi hokejaša Saše, prvakinja u umetničkom klizanju Nađa uspela je da ustane iz invalidskih kolica i ponovo zapleše najlepšu igru na ledu. Delovalo je da će nastaviti tamo gde je stala u osvajanju titule najbolje igračice Rusije, ali je želja da se uda za Sašu i rodi mu dete bila veća. Međutim, ne i od cene koju će zbog ostvarivanja tog sna morati da plati. Posle nemilog događaja, koji će zauvek promeniti živote mladog bračnog para, čini se da je nemoguće ponovo računati na
srećan kraj. Ali, ukoliko poverujete u to, onda ne poznajete dovoljno dobro ovu ledenu bajku…,

Producent filma filma “Led 2” je slavni ruski režiser Fjodor Bondarčuk, dok režiju potpisuje Žora Križovnikov. Glavne uloge igraju: Aglaja Tarasova, Aleksandar Petrov, Marija Aronova, Vitalij Kornienko, Julija Hlinina, Nadežda Mihalkova i Sergej Kuznecov.

Distrubuter filma je Dexin film.