Član k-pop grupe EXO, Chen potvrdio je da se planira da se oženiti.

Chen, pravog imena Kim Jongdae, objavio je rukom pisano pismo koje je pokazao u EXO fankafeu, u kojem je ove lepe vesti podelio sa svojim obožavaocima. U njemu je napisao da ima „devojku s kojom želim biti do kraja života“. Spomenuo je svoju zabrinutost što je želeo da ove vesti podeli sa fanovima, a da ih ne iznenadi previše, i da je razgovarao sa menadžmentom SM Entertainmenta i svojim kolegama članovima grupe EXO, pre nego što je odlučio da javno podeli vesti.

Takođe se zahvalio članovima EXO-a na njihovoj ljubavi, kao i fanovima na dugogodišnjoj ljubavi i podršci.

Chen iz grupe EXO objavio da se ženi i postaje otac!

Engleski prevod pisma glasi:

„Zdravo, ovde Chen.

Imam nešto da kažem svojim fanovima, pa sam napisao ovo pismo. Ne znam kako da započnem, jer sam jako nervozan. Želeo sam da budem prvi koji će svojim fanovima reći koga toliko volim, tako da vam ostavljam ovo pismo čak i sa nedostajućim rečenicama.

Imam devojku s kojom želim biti do kraja života.

Bio sam zabrinut šta će se dogoditi s mojom odlukom, ali hteo sam sve rano da obavestim kako se članovi benda, kompanija i posebno moji fanovi koji su ponosni na mene ne bi iznenadili iznenadnim vestima, te sam tako i pričao s mojom agencijom i članovima benda.

Za to vreme stigla je divna vest – postaću otac. Bio sam šokirana jer nisam mogao da učestvujem u planovima koje sam napravio sa članovima i kompanijom. Ali, ovaj blagoslov dao mi je snage i hrabrosti. Razmišljao sam o tome kako i kada da otkrijem vesti, ali nisam hteo više da čekam, pa sad to pažljivo otkrivam.

Zahvalan sam članovima svog benda što su me iskreno podržali i čestitali meni i našim fanovima što su nam uvek pružili toliko ljubavi. Uvek ću biti zahvalan svima vama i nastaviću davati sve od sebe na mestu na kojem se nalazim.

Hvala vam zauvek“.

SM Entertainment je potvrdio da će se Chen oženiti svojom devojkom, koja nije slavna ličnost, na privatnoj ceremoniji sa porodicom i prijateljima. Agencija je također potvrdila da njegova verenica očekuje dete, ali pošto nije poznata osoba detalji o njene trudnoće ostaće privatni.

Ekipa portal Superteen.rs čestita paru!