Dosta nam je proizvoda koji obećavaju  bolju kožu  i  idejama o tome da je za besprekoran izgled potrebno sakriti svoj pravi izgled.

Predstavljamo lagani tečni puder Stay Naked, koji sadrži novu mat, vodootpornu i vegansku formulu za osećaj prave kože, traje 24 sata i protivi se ideji o jednom univerzalnom puderu koji odgovara svima. Budimo realne — ne samo da svaka osoba ima drugačiji ton kože, nego se i na licu iste osobe može pronaći više različitih nijansi. Suptilni podtonovi nas čine jedinstvenim, a naših 30 nijansi je precizno osmišljeno tako da ističu pravu boju individualne kože. Pronađi nijansu koja ti savršeno odgovara.

STAY NAKED tečni puderi

STVOREN ZA PRAKTIČNU UPOTREBU

Stay Naked savršeno pristaje osećaju naše kože zahvaljujući prozračnoj i fleksibilnoj formuli koja se kreće zajedno sa tobom. Ovaj dugotrajni tečni puder prijatniji je na koži i izgleda bolje zbog boje koja odgovara tonu kože i umanjuje vidljivost pora. Osim toga, veganski je proizvod, nije testiran na životinjama i ne sadrži sastojke životinjskog porekla.

PRONAĐI SVOJU GOLU ISTINU

Naša inovativna formula srednje pokrivne moći, koja se može povećati nanošenjem dodatnih slojeva, ističe pravu boju tvoje kože, uključujući glavni  ton  i  suptilne  podtonove. U ponudi imamo 30 nijansi koje su podeljenje prema 9 intenziteta, 3 glavna tona i 7 podtonova. Nakon što odabereš intenzitet, pomoći ćemo ti da  odrediš da li je  tvoj glavni ton hladan, neutralan ili topao. Nakon toga ćemo precizirati podtonove: ružičasti, maslinasti, plavi (boja šljive), neutralni, žuti (zlatni), narandžasti (boje breskve) i crveni (raskošni).

Pronađi svoju golu istinu pomoću mrežnog alata za određivanje nijanse ili se obrati kozmetičarima brenda Urban Decay u parfimeriji.

SLOJEVI PO TVOM IZBORU

Lagani tečni puder Stay Naked (preporučena maloprodajna cena: 4648,00 RSD) dostupan je u  Sephora parfimerijama.

POD NAŠIM SI OKRILJEM

Ne brini, uz visokoprekrivajući korektor Stay Naked rešili smo problem pronalaska pravog tona tvoje kože. Predstavljamo glavni ton—naš ključni element preciznog otkrivanja tačne nijanse. Stvorili smo pravu nauku iz dekorativne kozmetike tako što smo uračunali intenzitet nijansi, glavne tonove i podtonove, a sve kako bismo otkrili tvoju golu istinu (odnosno pravu nijansu kože). Uz prošireni asortiman u kojem se nalazi 25 veganskih nijasi, imamo dovoljno pokrića za sve.

Urban Decay STAY NAKED korektori

FORMULA KOJA TI SE PRILAGOĐAVA

Želiš maksimalno prekrivanje koje traje 24 sata, ali ne želiš da izgleda veštački? Imamo dobre  vesti:  dodali  smo 25 % više pigmenta visokoprekrivajućem korektoru Stay Naked, a formula je i dalje lagana, prozračna, vodootporna i gotovo neprimetnog osećaja na koži. Uz raspon nijansi od 9 intenziteta, 3 glavna tona i 5 podtonova, jednostavno je postići najbolji ten koji si ikad imala.

Osim toga, možeš da ga koristiš za gotovo sve namene: od prekrivanja nesavršenosti do isticanja jagodica. Fleksibilna formula sa delimično mat završnim izgledom osmišljena je tako da traje ceo dan i celu noć, a ti ne moraš da brineš ni o čemu (popravke nisu potrebne).

OBLINE NA PRAVIM MESTIMA

Otišli smo korak dalje čak i prilikom izrade aplikatora i uložili smo dodatan napor u kreiranje najzaobljenijeg vrha do sada. Upotrebi ravnu stranu za precizno i umereno nanošenje ili nanesi veću količinu korektora zaobljenim delom kada ti je potrebno dodatno prekrivanje. Koriguj, sakrij, prekrij… i onda opet ponovi!

Visokoprekrivajući korektor Stay Naked (preporučena maloprodajna cena: 3456,00 RSD) dostupan je u Sephora parfimerijama.