Zakoračili smo u novu školsku godinu i u to ime smo rešili da vas obradujemo. Danas vam predstavljamo knjigu autorke Viki Grant „36 pitanja koja su mi promenila mišljenje o tebi“ koja će vas oduševiti, a dvoje srećnika će postati ponosni vlasnici ove knjige.

Vulkan izdavaštvo i Super Teen poklanjaju roman „36 pitanja koja su mi promenila mišljenje o tebi“

„36 pitanja koja su mi promenila mišljenje o tebi“ – Viki Grant

MOŽEMO LI SE ZALJUBITI U NEKOGA KOGA ZNAMO SAMO IZ VIRTUELNOG SVETA ONLAJN DOPISIVANJA I TEKSTUALNIH PORUKA?

Hildi Sangster želi da doprinese nauci tako što će učestvovati u školskom psihološkom istraživanju i odgovoriti potpuno iskreno na 36 pitanja. To je najmanje što može da uradi. Pol Bergin je rešio da zaradi džeparac odgovaranjem na nekih 36 pitanja, šta god da su. A svrha studije je da otkrije odgovor na pitanje: možemo li navesti dvoje potpunih stranaca da se kroz dopisivanje zaljube?

Odgovarajući na pitanja, Hildi i Pol su plakali, smejali se, raspravljali, bežali i vraćali se – ukratko, dovodili sujedno drugo do ludila… Kroz dopisivanje otkrili su jedno drugom svoje najskrivenije tajne i najveće želje, ali da li su u tih 36 pitanja otkrili i ljubav?

Nema ispravnog i pogrešnog odgovora, kao nidobrog ili lošeg. Naš jedini zahtev je da na svako pitanje odgovorite što je iskrenije moguće.

Viki Grant je nagrađivana autorka i scenarista. Živi u Novoj Škotskoj, koja je podjednako lepa kao i njeno ime. Voli da čita, putuje, dosađuje svojoj deci i šeta celom dužinom jedne plaže s belim peskom. Ima male suzne kanale pa ljudi često misle da plače kadzapravo ne plače. Posetite www.vickigrant.com.

Kao što smo naveli na početku ovog teksta, spremili smo vam i poklone. U saradnji sa prijateljima iz izdavačke kuće Vulkan izdavaštvo za vas imamo dve knjige Viki Grant — „36 pitanja koja su mi promenila mišljenje o tebi“.

Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i napišete šta vi mislite da li je moguće zaljubiti se u osobu iz online sveta. Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 4. septembra u 21 čas, a imena dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.