Nadamo se da početak školske godine nije bio toliko stresan i da još uvek uspevate da uživate iako su već krenule nove lekcije, domaći zadaci, učenje. A kada izdvojite vreme da uživate i da se opustite verujemo da je knjiga namenjena baš vašim godinama idealan izbor. Zato vam danas predstavljamo roman u izdanju izdavčke kuće Vulkan izdavaštvo, tačnije u sklopu edicije YA Vulkan  „Neverovatna boja večnosti“ autorke Emili S. Ž. Pan.

Vulkan izdavaštvo i Super Teen poklanjaju roman „Neverovatna boja večnosti“

„Neverovatna boja večnosti“ – Emili S. Ž. Pan

Li Čen Sanders je srednjoškolka koja voli da crta i bojama izražava osećanja. Njen najbolji drug Aksel je neko ko je razume kad čuje nijansu njene duše. Kada joj majka izvrši samoubistvo, Li će pokušati da se izbori sa tugom na svoj način, sve dok ne počne da je posećuje misteriozna ptica raskošno crvene boje. Li će odlučiti da poseti baku i deku u Tajvanu i pokuša da otkrije sve što može o prošlosti porodice i da razume teret koji je pritiskao majčino srce.

Emili S. Ž. Pan je autorka Njujork tajmsa, studirala je marketing i međunarodno poslovanje. U slobodno vreme voli da svira mandolinu, stvara umetnička dela i vežba i podučava jogu. Posetite njen veb-sajt: exrpan.com ili je zapratite na Tviteru ili Instagramu: @exrpan.

U naslovnu ste videli da i ovog puta imate priliku da osvojite sjajnu knjigu. Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i da odgovoite na pitanje „Kako se zove glavna junakinja romana?“  Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 11. septembra u 21 čas, a imena dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.

Image by congerdesign from Pixabay