Verujemo da si mnogo puta poželela šminku koja te neće izneveriti i sa kojom ćeš moći da zaboraviš na ogledalo i korekcije. Znajući da dragoceno vreme može biti utrošeno na lepše trenutke i da su ti potrebni moćni proizvodi koji će ti omogućiti da dane provodiš bezbrižno, Avon je kreirao laganu i pouzdanu True Power Stay kolekciju – otpornu na sve.

Stvorena da pruži besprekoran izgled tokom celog dana, kao da si se upravo našminkala, True Power Stay kolekcija sačinjena je od dva dragocena make-up proizvoda koji će ti pomoći da nesmetano uživaš u svom danu – Power Stay tečni puder u 15 nijansi i Power Stay ruž za usne u 10 nijansi omogućavaju da šminka ostane savršena od svitanja do sumraka.

Power Stay tečni puder sačinjen je od lagane, prozračne formule koja omogućava prijatan i prirodan osećaj, ne ostavljajući tragove na odeći. Njegova nemasna struktura bez ulja je dermatološki testirana i nekomedogena. Pružajući mat izgled i do 24h, Power Stay tečni puder ne zapušava pore, ne isušuje kožu i ostaje svež čak i tokom kontinuiranih aktivnosti, visokih letnjih temperatura i vlažnosti vazduha.

Make-up kolekcija otporna na sve – od svitanja do sumraka

Power Stay ruž za usne traje čak do 16 sati uz intenzivnu mat boju koja tokom čitavog dana izgleda kao da si je upravo nanela. Pritom, možeš ga pronaći u čak 10 nijansi – od nežnih nude tonova do raskošnih crvenih i ljubičastih boja. Njegova nežna tekstura pruža lagan osećaj na usnama, vodootporna je, ne ostavlja tragove na odeći, otporna je na toplotu, pa čak i na poljupce!

Već danas testirajte proizvode uz koje ćete konačno moći slobodno da koračate kroz dan. Start bold, stay bold!

Novi Power Stay ruž za usne (599 dinara) i Power Stay tečni puder (799 dinara) dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs