Top 5 make-up proizvoda koje svaki početnik treba da ima u svom neseseru!

Tinejdžerke, da li ste već uplovile u svet šminke? Svaki početak u životu je težak, pa tako i početak šminkanja, zato vam Superteen donosi spisak top 5 make-up proizvoda koji su vam potrebni za početak šminkanja.

1. Podloga ( bb krema i korektor )

Nešto više o prednostima bb kreme pročitajte ovde, a mi ćemo vam reći da je to vaš najbolji izbor! U koliko imate malo tamnije podočnjake, korektor će biti vaš najbolji prijatelj, ali u koliko nemate problema sa njima, korektor možete, ali i ne morate koristiti.

2. Rumenilo

Sigurni smo da ste kod bjuti jutjuberki čuli za bronzer i hajlajter, a o rumenilu se trenutno najmanje priča. Nemojte da mislie da rumenilo više nije u trendu-itekako je šik i moderno, a ono će vam dati veoma prozračan izgled, zato je rumenilo pun pogodak za početnike, ali i one koji se profesionalno šminkaju.

3. Paleta senki sa neutralnim tonovima

Neutralni ( zemljani ) tonovi su nešto što je u potpunosti univerzalno i stoji svakome. Paleta senki sa neutralnim tonovima je nešto što je svakome potrebno, a boje se mogu ukombinovati i za dnevni i za večernji makeup look.

4. Maskara

Maskara će otvoriti vaše oči, a vaše trepavice će doći do izražaja. Nekada je dovoljno da stavite samo maskaru i da dobijete kul-prirodan izgled!

5. Sjaj za usne

Karmini i tečni mat ruževi samo dodatno isušuju vaše usne i nisu dobar izbor, pogotovo sada, kada nam predstoje hladni, zimski dani. Sjajem za usne daćete boju vašim usnama, a istovremeno će one biti veoma hidrirane.

Šta je to što se uvek nalazi u vašem makeup neseseru? Bez kojeg makeup proizvoda ne možete da zamislite šminkanje?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto:Jazmin Quaynor on Unsplash