Vulkan izdavaštvo i Super Teen su rešili da vas obraduju prvog dana jeseni nastavkom čuvenog serijala Na krilima vatre.  U pitanju je bestseler Njujork tajmsa, koji do sada ima dvanaest objavljenih delova. Iako su knjige prvenstveno namenjene mlađim čitaocima, i stariji ljubitelji epske fantastike biće očarani pričom punom istinskih vrednosti i uzbudljivim avanturama na svakoj stranici.

Vulkan izdavaštvo i Super Teen poklanjaju roman „Na krilima vatre: Nasledstvo“

A šta se krije u drugom romanu serijala Na krilima vatre autorke Tui T. Saderland koji nosi naziv „Na krilima vatre: Nasledstvo“?

Od tri kraljice što plamenom sve pale, jednoj je sudba svetla, dve su propale.

Jedna će svaku svoju zlobu da zatre pa će poleteti na krilima vatre…

Avanture obećane zmajčadi se nastavljaju. Cunami, zajedno sa Glinenim, Glorijom, Zvezdanom i Sunčicom, napokon odlazi u Morsko kraljevstvo, mesto gde je trebalo da odraste. Međutim, ništa ne izgleda kao u Izgubljenoj princezi, Cunaminoj omiljenoj priči – u moru se iza svakog grebena krije poneka tajna. Njeno pravo na nasledstvo prestola dovedeno je u pitanje, a obećani zmajići u opasnosti su većoj nego ikad pre.

Autorka Tui T. Saderland rođena je u Venecueli, a danas živi i stvara u Sjedinjenim Američkim Državama. Ime je dobila po neobičnoj ptici tui, koja se može naći samo na Novom Zelandu, odakle je poreklom njena majka. Dosad je napisala četrdesetak knjiga, a proslavila se serijalom Na krilima vatre, koji je osvojio srca čitalaca širom sveta. Zajedno sa još nekoliko autora stvara i pod kolektivnim pseudonimom Erin Hanter.

U naslovnu ste videli da i ovog puta imate priliku da osvojite sjajnu knjigu. Kako biste učestovali u akciji potrebno je da nam se javite na mail redakcija@superteen.rs i da odgovoite na pitanje „Kako se zove Cunaminja omiljena priča?“  Pored toga nam napišite ime, prezime, adresu i grad, kao i koje ste godište. I da ova akcija važi za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju. Igramo se do 25. septembra u 21 čas, a imena dobitnika ćemo objaviti na našem IG profilu u storyju.