Američka rep zvezda Nicki Minaj iznenadila je u četvrtak sve, a ponajviše svoje obožavatelje objavom da se povlači iz sveta muzike kako bi „imala svoju porodicu“.

Nicki Minaj zaprepastila je, ali i razočarala svojih 20 miliona pratilaca na Twitteru najavom povlačenja sa scene, budući da prethodno nisu objavljene nikakve informacije da li je trudna, da li je već u braku ili se sprema na taj korak u skorijoj budućnosti.

„Odlučila sam da se povučem i osnujem svoju porodicu. Znam da ste sada srećni. Mojim obožavateljima – nastavite me podržavati sve do moje smrti“, napisala je Nicki na Twitteru.

Nicki Minaj je u junu objavila da se planira udati za Kennettha Zoo Pettyja, kontroverznog muzičkog izvršnog direktora s kriminalnom prošlošću, a u augustu je promenila i svoje ime na Twitteru u gospođa Petty, ali nije rekla je li u međuvremenu došlo do venčanja.

Mnogi fanovi odbili su da poveruju u ozbiljnost najave o kraju karijere, poručujući joj da prestane da se šali s takvim stvarima. Osim toga, sama Nicki je još u februaru nagovijestila da je završila peti album, zasad još bez naslova, ali i bez objave datuma njegovog izlaska.

Izvođačica hitova „Starships“, „Super Bass“, „Bang Bang“ i „Anaconda“ probila se na američku i svetsku muzičku scenu pre deset godina svojim prvim albumom „Pink Friday“, a poznata je po otvorenim i iskričavim komentarima, svađama s drugim pevačima, šarenim perikama i alter egoima, prenosi Hina.

Jedna od svega nekolicine uspešnih ženskih repera, u karijeri je prodala 20 miliona singlova kao solo izvođač, 60 miliona singlova u saradnji s drugim pevačima i preko pet miliona albuma, što ju čini jednom od najprodavanijih muzičarki na svetu.

Nicki Minaj je osvojila šest American Music Awards nagrada, po četiri MTV i Billboard Music Awards nagrade, te deset nominacija za Grammy, postala kontroverzni sudija u showu „American Idol“, te je 2016. godine uvrštena na listu 100 najuticajnijih ljudi na svetu magazina Time.

Šta vi mislite o ovoj odluci? Da li Nicki zaista namerava da zapostavi karijeru zarad porodice ili je to samo deo marketinga?

Foto: Universal Music Serbia