Ovo su 10 najpopularnijih pesama Ariane Grande!

Ariana Grande je najpoznatija pevačica današnjice, koju slušaju sve generacije. Samim tim što je najpopularnija, ona se oko svakog svog spota maksimalno trudi, kako bi se iz dana u dan sve više i više poboljšavala u muzičkoj oblasti. Mi vam danas predstavljamo listu od Top 10 najgledanijih spotova na njenom kanalu.

1. Side to side ft.Nicki Minaj

Sigurni smo da ste bar jednom čuli ovu pesmu. Fantastičan spoj glasova ove pop-moderne pevačice i kul reperke dala je vidljivo dobar rezultat-od 2016.godine, ova pesma broji preko 1,6 milijardi pregleda!

2. Problem ft. Iggy Azalea

Jedna od evergreen pesama ove pevačice jeste upravo ova, 5 godina stara, pesma koja je rađena u saradnji sa Iggy Azaleom. Ovo je takođe nezaobilazna pesma na žurkama sa preko miljardu pregleda!

3. Break free ft. Zedd

Ovaj spot ste sigurno odgledali mnogo puta, a pesmu čuli na svakom rođendanu drugara. Sa spotom koji obara rekorde i pevljivom pesmom, nije bilo sumnje da će ovaj spot brojati tačno milijardu pregleda!

4. Focus

Karakteristični autfit i šminka obeležili su ovaj spot i 2015. godina je bila potpuna zahvaljujući istoj. Trud koji je Ari uložio se isplatio-pesma je veoma popularna sa skoro 900 miliona pregleda!

5. No tears left to cry

Na petom mestu je pesma koja je izašla prošle, odnosno 2018.godine. “Naopak“ spot nas je na početku sve zbunio, a kasnije je postao hit koji su ljudi pregledali skoro 850 miliona puta!

6. Into you

Hit koji Ari i dalje rado sluša i peva na svojim nastupima ima preko 700 miliona pregleda!

7. Love me harder ft. The weekend

Pesma sa albuma “My everything“ izašla pre 5 godina u saradnji sa The weekendom je bila potpuni hit! Ari, u vrelom izdanju sa mačijim ušima, zapalila je ceo spot! Sada on broji skoro 700 miliona pregleda!

8. 7 rings

Pesma urađena u modernom rep fazonu, sa Ari i još par plesačica učinile su da ovaj spot izgleda perfektno. Sigurni smo da ste čuli ovu pesmu sa preko 570 miliona pregleda na različitim platformama i da ste oduševljeni istom.

9. Dangerous woman

Pesma po kojoj je album “Dangerous woman“ i dobio ime i one karakteristične “uši“ doživela je velik uspeh i sada broji 510 miliona pregleda!

10. Thank U, next

I za kraj, pesma urađena po uzoru na film “Mean girls“ koja govori o Arianinim bivšim momcima, u kojoj se pojavljuje i Kris Jenner ima skoro 430 miliona pregleda!

A koja je vaša omiljena pesma Ariane Grande? Da li je neka od već navedenih ili je neka od “starih hitova“ ove popularne pevačice?