Baka Prase: Toliko pomešanih osećanja...Postao sam otac!

Sigurni smo da ste već čuli za Bogdana Ilića, nama poznatiji kao Baka Prase. On je jedan od najpopularnijih članova Youtbue scene u regionu, a tome u prilog govore podaci da njegov Youtbue kanal broji preko 1,000,000 pratilaca, a Instagram profil ima 700,000 ljudi koji ga prate.

S obzirom na to da smo navikli da on sa nama deli većinu svog privatnog života, sada je odlučio da nam saopšti jednu veoma lepu, ali i zbunjujuću vest. Radi se o tome da je na svom profilu objavio fotografiju na kojoj drži bebu, ali lutku, uz veoma zanimljiv opis.

“I evo zašto… Toliko pomešanih osećanja. U početku sam mislio da je greška.“-započeo je: “Kada mi je jedna devojka rekla da je trudna, nisam znao kako da reagujem… Ali kako je vreme prolazilo, sve sam bio sigurniji da je to ipak ono što želim. Do sada nisam bio siguran kako da vam saopštim ove vesti, ali mislim da je sada pravi trenutak. Postao sam otac, dobrodošao Savo.“- završio je Bogdan.

Ima mnogo komentara koji govore kako je ovo šala, ali i onih koji kažu da je sve istina i čestitaju mu. Najbolje je da sačekamo i vidimo šta će ovaj poznati dečko reći!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram