Animirani, odnosno crtani filmovi su i dalje veoma popularni, a sigurno ste bar jednom čuli za crtani film koji se zove “Frozen“ čiji drugi deo treba da izađe veoma uskoro, odnosno 21. novembra, a već smo dobili čak dva trejlera za isti!

U februaru nas je Disney iznenadio rekavši da se Frozen 2 sprema, u junu smo dobili prvi trejler, a sada su nas obradovali još jednim dvominutnim trejlerom za ovaj predstojeći animirani film!

U novom filmu pojavljuju se Anna i Elsa kao male devojčice. Nakon toga otkrivaju začaranu šumu, koja je, prema  legendi, bila divno bajno mesto pre nego što ju je zlo začaralo i uništilo. Svako ko je ušao u tu šumu nikada se nije vratio. Sada Elsa treba da odgovori na poziv i pođe u šumu kako bi poboljšala svoje moći i spasila kraljevstvo od Arendelle.

 

View this post on Instagram

 

Let go of the past. Answer the call. The brand-new trailer for #Frozen2 is here. Link in bio for full trailer.

A post shared by Disney (@disney) on

Tokom nedavnog intevrjua reditelj filma Frozen Chrisa Bucka otkrio je da će se Elsa u narednom nastavku još malo „zabaviti“.

„(U prvom delu Frozena) imala je tako dramatično putovanje, i tek na kraju je počela da se oseća kao da  može da se otvoriti i ponovo se zabavi“, objasnio je Buck i dodao. „To je ono što je zaista bilo dobro u vezi sa ledenom groznicom – mogli bismo se zabaviti s Elsom. A tek ta ličnost … videtćete u nastavku.“

Zanimljivo je i to što su tekstopisci rekli kako imaju novu pesmu, čak bolju od dobro zapamćene numere “Let It Go“, a mi jedva čekamo da vidimo ceo film!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Disney