VSCO trend se sve više širi, pa je stigao i kod nas! Sigurno ste na Instagramu i Tik Toku videli mnoge VSCO devojke, a danas smo tu sa detaljima koji čine jednu VSCO devojku.

1. Retro gumica za kosu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

vsco nails✨?

Објава коју дели ?vsco girls ? (@vsco.girls.account) дана

Gumice od tkanine su pun pogodak za jednu VSCO devojku, a sada su veoma moderne umesto narukvica i dobar su “ukras“ vašim zglobovima. Ukoliko zatreba, odlične su i kao gumice za vezivanje kose.

2. Kanken ruksak

Za jednu VSCO devojku karakterističan je i Kanken ruksak u koji ćete stavljati sve vaše potrepštine – od gumica za kosu, do notesa i planera.

3. Oversized dukserice i majice

Skoro svi sada nove “šlapave“, odnosno oversized dukseve i majice, a one su pun pogodak za VSCO look! Sada ih možete naći u najrazličitijim prodavnicama po veoma povoljnim cenama.

4. Vans patike i espadrile

Da budete prave VSCO devojke, trebaju vam i cipele u tom stilu, zar ne? Zato su tu Vans crno-bele patike i espadrile na crno-bele kvadratiće koje se lako uklapaju uz sve modne kombinacije.

5. Termosi i boce

Za sva pića koja nosite sa sobom, sada su tu bočice i termosi koji su veoma moderni i u VSCO stilu, a možete ih nabaviti preko najrazličitijih sajtova po veoma povoljnim cenama i tako upotpuniti svoju VSCO kolekciju!

Da li ste vi VSCO fanovi i kako vam se sviđa ovaj trend?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram