Još uvek nemaš sportski grudnjak? Ovo su razlozi zbog kojih treba da ga kupiš

Još uvek nemaš sportski grudnjak? Ovo su razlozi zbog kojih treba da ga kupiš

Da li ste se ikad zapitale zašto sportistkinje biraju sportski donji veš i zbog čega je potreban i onima koje se sportom bave samo u slobodno vreme i rekreativno? Jednostavno – u njemu se lakše mogu dostići postavljeni ciljevi, vežbanje je prijatnije, na čemu će vam biti zahvalno i telo. Dakle, zašto birati aktivan donji veš?

Lisca Energy sportski grudnjak sa penastim korpicama bez žice uvek prava podrška

Prilikom svakog skoka poskoče i grudi, a njihovu težinu nose tkivo i koža. Česta opterećenja neodgovarajućom opremom mogu biti bolna, a grudi se i brže opuste. Sportski donji veš oblikovan je tako da grudima osigurava optimalnu potporu i tokom intenzivnijeg kretanja.

Lisca Energy sportska majica sa kratkim rukavima odvaja vlagu i diše sa vama

Tokom intenzivnog kretanja znojimo se. Aktivan donji veš pomaže nam da regulišeno telesnu temperaturu i odvaja vlagu. Kombinacija mikrovlakana i mreže osigurava maksimalnu prozračnost i prijatan osećaj na koži.

Lisca Energy spoortske brazilke i udobne i trendi
Novi modeli, najmoderniji materijali i trendovi koji sportske komade uključuju u najrazličitije kombinacije, garantuju da ćete se u aktivnom donjem vešu osećati odlično – samouvereno, udobno i u trendu. Brazil gaćice su moderne i praktične – ne smetaju tokom sportskih aktivnosti, a ujedno ne ostavljaju tragove pod pripijenim sportskim pantalonama.
Da li si ti do sada imala prilike da nosiš sportski grudnjak i kakvi su tu utisci o istom.