Billie Eilish: Nikada nisam žalila što sam postala poznata kao tinejdžerka!

Billie Eilish je od svojih vršnjaka drugačija po mnogo čemu, a da li joj to smeta i kakvo to ona mišljenje ima o svemu tome otkrila je u skorašnjem intervju koji je dala u radio emijsiji čuvenog Howarda Sterna, a čiji vam deo upravo prenosimo.

“Da se ovo što se desilo sada nije desilo ili da se desilo kasnije – sigurno ne bi bila ovde gde jesam. Bavila bih se nečim što me ne ispunjava u potpunosti. Morate znati da ja uživam u ovome što radim, a tako trebate i vi. Nikada nisam žalila što imam drugačiji život od ostalih vršnjaka i što sam postala poznata kao tinejdžerka.“- rekla je Billie Eilish o njenom životu i popularnosti.

Billie je prokomentarisala i popularnost njene pesme “Bad Guy“ za koju nije očekivala toliki uspeh: “Kad sam objavila Bad Guy, mislila sam da će je svet mrzeti i da se nikome neće svideti, ali nije tako. Hvala vam na svoj podršci.“- rekla je simpatična Billie Eilish.

Tokom intervjua Billie je takođe otkrila da su njeni roditelji posle rođenja prvog deteta, njenog brata Finnesa imali problema sa začećem, te u rešili da odu kod lekara kako bi ispitali sve što ima veze sa plodnošću. Posle pregleda odlučilu su da prođu kroz proces veštačke oplodnje.

Kada smo kod brata Finneas, Howard Stern je pitao Billie da li bi mogla da zamisli situaciju u kojoj ne razgovara sa bratom, na šta je ona rekla da je to nezamislivo jer njih dvoje imaju sjajan odnos, jer su pored toga što su brat i sestra i sjajni prijatelji.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram