Pripreme za najveći festival patika su već uveliko u toku, a brojne zvezde muzičke scene vredno pripremaju svoje koncerte, koji će biti održani 13. oktobra u Luci Beograd, upravo na Sneakerville festivalu. Svoje nastupe su potvrdili najaktuelnija regionalna senzacija dobrog ritma – Senidah, Coby, Sara Jo, kao i zvezde svežeg muzičkog pravca aktuelne trep scene, Fox, Surreal i Klinac.

Najaktuelnije muzičke zvezde stižu na Sneakerville, a među njima i Klinac

Dobru atmosferu upotpuniće i nastupi poznatih DJ-eva, koji će nesumnjivo istu dovesti do usijanja. Sve generacije ljubitelja patika očekuje nezaboravan celodnevni program, nove kolekcije najtraženijih brendova, kao i zanimljive aktivacije na svakom od štandova. Festival Sneakerville definitivno ulazi na velika vrata, s obzirom na to da je u pitanju svetski nivo produkcije.

Po prvi put na ovim prostorima, svi kolekcionari i ljubitelji sneaker kulture imaće priliku da uživaju u festivalu koji će okupiti neke od najpoznatijih svetskih brendova kao što su NIKE, Addidas, Reebok, New  Balance, Champion, Fila, Puma, Converse, kao i koncepti Fashion & Friends i Dunk Shop, dok su popularni sneaker koncepti Tike i Buzz organizatori  festivala.

Budite i vi deo Sneakervillea!