Iznenađenje za sve Directionerse stiglo je ovog petak – Harry Styles se vratio i zapalio svet novom pesmom „Lights Up“!!!

Britanski srcolomac Harry Styles vratio se na muzičku scenu sa svojom prvom novom pesmom,posle više od dve godine, „Lights Up“ koju prati muzički video koji bukvalno gori.

Bivša zvezda One Directiona je u novom spotu koji je snimljen u Meksiku skinula majicu, pokazala svoje tetovaže i dobro se oznojila dok je plesala se sa grupom momaka i devojaka.

U pesmi Harry peva: „Sva svetla nisu mogla ugasiti mrak / Trčati kroz moje srce / Svetli i oni znaju ko si / Znaju ko si ti / Znaš li ti ko si?“

Numaru „Lights Up“je producirao Tyler Johnson, a dodatnu produkciju potpisjue Kid Harpoon (Tom Hull), koji je i napisao pesmu zajedno sa Stylesom.

Inače verni fanovi znaj da je Harry nagovestio svoj muzički povratak. Poslednjih dana po Londonu i Njujorku se pojavilo nekoliko  tajanstvenih bilborda na kojima je stajala samo poruka: „ZNATE LI KO STE VI?“

Naslov i datum objave novog albuma koga svi s nestprljenjen očekuju ,a koji će naslediti njegov debi iz 2017. godine za sada ostaje misterija.

Kako vam se dopada spot za pesmu „Lights Up“?

Inače ovo je “plodno” vreme za 1D fanove jer prošle nedelje je  Niall Horan objavio pesmu, a potom spot za numeru „Nice to Meet Ya“.