Little Mix su potvrdile glasine da lansiraju sopstevni talent šou, koji će se zvati Little Mix The Search.

Prošle nedelje je objavljeno da grupa, koju je 2011. sastavio Simon Cowell tokom muzičkog takmičenja X Factor, pokreće šou u kome će pokušati da pronađu nove, mlade talenate. Ovom emisijom devojke će postati knkurencija Simonov X Factor i Britain’s Got Talent, a sigurni smo da će pokašati i da ih nadmaše.

U talent šouu će biti pevači podeljeni u grupe koje će biti raznovrsne – ženske, muške i mešovite. Takmičenje će voditi članice Little Mixa, a pobednička grupa pridružiće se Jesy, Perrie, Leigh-Anne i Jade na njihovoj turneji 2020. godine.

Devojke iz grupe Little Mix potvrdile su u intervjuu s Nickom Grimshawom u njegovoj emisiji BBC Radio 1 da se emisija dešava. Evo šta sve znamo do sada

Sve zanima kako će funkcionisati šou Little Mix The Search?

Devojke su otkrile da takmičari mogu ući u takmičenje u parovima ili u grupama od po tri ili četiri člana, s tim da članovi mogu da se dodaju i uklanjaju iz grupa tokom trajanja celog serijala.

Perrie je format emisije nazvala „prilično brutalnim“.

Jade je također objasnila kako će članice grupe biti mentorke takmičare, rekavši: „Želimo da stvorimo neverovatne grupe koje stvarno sjajno funkcionišu zajedno, jer smo mi bile na tom putu i još uvek to radimo – sjajno funkcionišemo zajedno. Osećam se kao da stvarno znamo što je potrebno da grupa funkcioniše i bićemo tu da im pomognemo na pravi način.“

Jesy, čiji je BBC-jev dokumentarni film ‘Odd One Out’ nedavno nominovan za NTA nagradu, dodala je: „Uzbudljivo je to i zato što će biti toliko mnogo različitih grupa. Želimo grupe momaka, grupe devojaka, mešovite grupe.

Kada će početi prijavljivanje za Little Mix The Search?

Prijave su sada otvorene! Svoj audicijski snimak možete učitati na web stranicu BBC-a, a važno je da 31. januara 2020. morate imati najmanje 16 godina.

Kada će se prijave biti  zatvoriti?

Prijave se zatvaraju u petak 10. januara, tako da će svi kadidati imati vremena za treniranje glasnih žica.

Kada će Little Mix The Search biti na TV-u?

Još nije potvrđen datuma prikazivanja, ali za sada znamo da će emisija započeti 2020. The Search će biti na BBC One u subotu uveče, a serija će imati sedam epizoda.

Šta vi mislite može li ovo takmičenje biti novi X Factor?

Foto: Gareth Cattermole/MTV 2018/Getty Images